Ziua fără automobile la CNAM
13-03-2024 533
Timp de citire: 1 min.

Ziua fără automobile la CNAM

Au renunțat la automobil pentru o zi și au mers la serviciu pe jos, cu bicicleta sau cu transportul public. Angajații aparatului central al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină au lăsat ieri, 12 martie, automobilele acasă. Inițiativa aparține directorului instituției, Ion Dodon.

...

În acest mod, angajații CNAM și-au propus să promoveze modul sănătos de viață, necesitatea activităților fizice, dar și să contribuie la protejarea mediului ambiant.

...

Ion Dodon

Directorul general al CNAM

„Ne-am propus ca o zi din această săptămână să renunțăm la deplasarea cu automobilul pentru a reduce impactul negativ asupra mediului. Sper că această acțiune să aibă continuitate și să aducem o schimbare pozitivă pentru mediul în care trăim, pentru sănătatea noastră. Vom încerca să oferim un exemplu de inspirație și pentru alte persoane, alte instituții, ca împreună să acționăm pentru un scop comun”, declară directorul general al CNAM, Ion Dodon.

Șirul evenimentelor de protejare a mediului înconjurător a început încă de săptămâna trecută, atunci când președinta Maia Sandu a dat startul campaniei de împădurire din această primăvară. 

...

Maia Sandu

Președinta Republicii Moldova

„Cu toții vrem să avem aer curat, soluri sănătoase, apă curată și asta face pădurea. Din acest motiv, trebuie să îngrijim de pădure și să creștem suprafețele împădurite”, menționează Maia Sandu, Președinta Republicii Moldova. 

Harta terenurilor pentru întreaga campanie de împădurire din această primăvară (martie - aprilie) poate fi accesată aici

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?