Unde în Moldova poți începe o carieră de succes, dacă cunoști o limbă străină?
28-04-2021 2381
Timp de citire: 3 min.

Unde în Moldova poți începe o carieră de succes, dacă cunoști o limbă străină?

Să găsești un job bine plătit în Moldova e absolut real. Nu este nevoie să pleci peste hotare sau să fii bun în programare. Câteodată este destul să ai ambiții și să cunoști o limbă străină. Oare la cine ne referim? Îi lăsăm pe băieți să povestească despre sine ;)

Deci, hai să ne cunoaștem. Noi suntem echipa Grafit Holding. Zile întregi ne ocupăm de  salvarea planetei de supraproducere -  procurăm și comercializăm surplusul de mărfuri care se păstrează în cantități imense la depozite din Europa și SUA.

Suntem mai mult de 400 de persoane care activează din oficiile situate în Moldova, Ucraina, Germania și SUA, iar în orașele Dortmund și Chicago deținem câteva depozite unde are loc livrarea și ulterior expedierea mărfurilor. 

Suntem în căutarea noilor colegi pentru echipa noastră, care cunosc una sau mai multe limbi europene: engleza, franceza, germana, italiana, poloneza, spaniola și altele.

Și totuși, de ce chiar merită, să începi cariera aici, la Grafit?  Fii atent, aici ai 6 motive care o să-ți topească inima înainte ca să ne expediezi CV-ul tău.

...

Să ai un salariu bun este, bineînțeles, plăcut, însă acesta nu asigură o atmosferă confortabilă în echipă. Stresul cauzat de atmosfera tensionată și goana permanentă după rezultate poate demotiva orice angajat, care într-un final, cu siguranță va ceda emoțional. Firesc, rezultatele sunt importante pentru toți, însă, pentru noi este mult mai important să asigurăm confort pentru întreaga echipă deoarece acest factor influențează direct succesul întregii companii. Un angajat fericit înseamnă un client fericit! E simplu!

...

Suntem realiști și conștientizăm că este imposibil să te simți bine atunci când lucrezi mult dar câștigi puțin. La Grafit Holding fiecare angajat are oportunitatea să obțină un venit de 700 euro și chiar mai mult. Pentru aceasta am creat un sistem de bonusare, care vă va permite să vă măriți semnificativ venitul. Managerii neapărat vă vor ajuta, deoarece și bonusurile lor depind de rezultatele muncii voastre. Suntem o echipă, iar succesul nostru comun depinde și de succesul fiecărui din voi în parte. Așa este corect și transparent!

...

Investim în oamenii noștri deoarece ei sunt cea mai importantă componentă a întregii afaceri! Munca noastră este legată de negocierea și negocierea tranzacțiilor cu companii străine, iar succesul tranzacțiilor care au valoare de sute de mii de euro, depinde foarte tare de nivelul de cunoaștere a limbii în care se duc negocierile. Din aceste considerente am creat o școală de limbi străine, în cadrul holding-ului, unde fiecare angajat, fără a părăsi biroul își poate perfecționa abilitățile de vorbire într-o limbă străină sau chiar poate învăța una nouă.

...

Nu avem favorite sau favoriți care ar putea obține funcții mai înalte cu ajutorul cunoscuților sau rudelor din cadrul holdingului. Dimpotrivă, toți angajații urmează aceeași cale - de la manager junior până la director. Susținem transparența în procesul de lucru, astfel în cadrul companiei nu există cumetrism. În decurs de câțiva ani oportunitatea de a avansa până la director de departament, să adunați propria echipă și să vă măriți veniturile de câteva ori. 

...

Să cunoașteți o limbă străină și să aveți dorința de a avansa în carieră este tot de ce aveți nevoie pentru a deveni membru din echipa noastră. La rândul nostru oferim instruire și salarii foarte atractive și mai mult decât atât – propunem un program unic de instruire și o echipă competentă de management, care vă va pregăti pentru marea aventură pe piețele europene și americane. 

AM AMENAJAT UN OFICIU MODERN ȘI CONFORTABIL ÎN INIMA ORAȘULUI

 Vă așteaptă o clădire excepțională cu 9 etaje, cafenea ultra spațioasă cu două nivele, cameră pentru odihnă cu fotolii de masaj și multe alte ”minunății”. Mai jos găsești câteva fotografii, dar pentru mai multe accesează link-ul.

 

......

 

Devino membru al echipei accesând www.grafit.md. Poți naviga pe site sau admira fotografii. Ah da, poți chiar să arunci o privire asupra blog-ului, unde am scris despre managerii noștri de top. Unii dintre ei au reușit să activeze în Europa dar au revenit și ne-au relatat de ce acasă e mai bine.  

 

Vezi aici joburile de la Grafit Holding

 

Caută un loc de muncă după:
Cristina Capațîna
Publicat de către
Cristina Capațîna
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?