Echilibrul dintre carieră și viața personală a cuplurilor de angajați de la SEBN MD
20-02-2024 2747
Timp de citire: 3 min.

Echilibrul dintre carieră și viața personală a cuplurilor de angajați de la SEBN MD

Fabrica de cablaje auto SEBN MD, unul din cei mai mari angajatori din Republica Moldova, oferă tuturor posibilitatea de a activa în condiții europene de muncă, acasă, alături de cei dragi. Astăzi, marea familie SEBN MD numără 3400 angajați, printre care se regăsesc și aproximativ 130 cupluri, care fac echipă în viaţa de familie şi în cea profesională. 

Luna februarie găzduiește două sărbători care celebrează iubirea, bun prilej pentru a descoase cuplurile de angajați de secrete și experieța la SEBN MD. Astfel, am discutat cu 5 cupluri de angajați care de mai bine de 5 ani fac echipă și acasă și la muncă. 

Marandici Ion și Tatiana sunt un cuplu model, un exemplu viu care ne demonstrează că SEBN MD este un mediu propice pentru creștere și dezvoltare în carieră. Responsabilitatea, munca asiduă și eforturile zilnice de care au dat dovadă pe parcursul celor 5 ani de activitate au avut drept rezultat creșterea și dezvoltarea lor profesională. Ambii și-au început activitatea în calitate de operatori în aria de producție, iar datorită rezultatelor performante au reușit să avanseze pe treptele carierei, în prezent ambii sunt șefi de tură, fiind responsabili de sectoare diferite. Ion și Tatiana recunosc că munca pe care o desfășoară este destul de solicitantă, însă reușesc cu calm și răbdare să facă lucrurile pas cu pas. Atunci când întâmpină dificultăți, se consultă reciproc, se susțin și sunt alături cu o vorbă bună, un sfat și o îmbrățișare. În perioada de când activează la SEBN MD, familia lor a mai crescut cu un membru, astfel că după muncă acasă îi așteaptă 3 fetițe alături de care își încarcă bateriile pentru a reveni a doua zi la muncă cu noi forțe.

...

Olednic Ion și Alina spun că deși activează în aceeași companie, specificul lucrului fiecăruia este diferit. Ion este inginer în cadrul departamentului inginerie, iar Alina specialist în cadrul departamentului calitate. Pentru ei, secretul unei relații de succes sunt sentimentele sincere, bazate pe încredere și respect reciproc. Activitatea comună la SEBN MD contribuie la fortificarea relației lor de cuplu și oferă siguranță și stabilitate familiei lor. Salariile motivante de care beneficiază le permite să asigure celor 3 copii un viitor prosper, acasă, fiind mereu alături de ei și implicându-se cu grijă și dragoste la creșterea lor.

...

Coșelic Iurie și Nadejda sunt ambii angajați în cadrul departamentului producție, și deși muncesc în aceeași tură și la același proiect, au roluri și responsabilități diferite. Iurie este angajat încă din 2016, iar Nadejda, fiind ferm convisă de oportunitățile pe care le oferă SEBN MD angajaților, a decis să se angajeze și ea la fabrică după finisarea concediului de maternitate. Ambii soți menționează că activitatea decurge mai cu spor, atunci când partenerul drag îți este alături, te susține și îți întinde o mână de ajutor. În planurile de viitor ale familiei Coșelic, SEBN MD rămâne a fi locul de muncă comun al soților, căci fiind alături și împreună pot depăși cu ușurință dificultățile în viața de zi cu zi. 

...

Bordian Vadim și Liliana spun că au optat pentru un loc de muncă în cadrul companiei SEBN MD fiind impresionați de oportunitățile și condițiile de muncă pe care compania le oferă. Soții confirmă faptul că experiența de muncă în comun influiențează pozitiv asupra relației lor de cuplu. Chiar dacă activează în departamente diferite, au sarcini și roluri specifice, sunt și momente în care activitatea lor se intersectează, iar uneori chiar apelează unul la altul pentru un sfat sau o părere. Emoțiile, trăirile și impresiile unei zile de muncă continuă și acasă, unde împărtășesc realizările și provocările de peste zi. 

...

Alexandru Alexandru și Tatiana activează în cadrul filialei SEBN MD din orașul Strășeni. Experiența în cadrul fabricii de cablaje pentru ei a început acum 5 ani, în cadrul filialei din orașul Orhei. Domeniul automotive fiind nou pentru ei, ambii au învățat aici o nouă meserie, beneficiind de instruire chiar și în România. Soții spun ca activitatea la fabrică le oferă posibilitatea de a fi alături cât mai mult timp. Datorită faptului că activează împreună, fiind în aceeași tură, ei afirmă că sarcinile de lucru sunt mai ușoare și programul de muncă trece în zbor. Ambii sunt satisfăcuți de condițiile muncă și susțin că datorită activității în cadrul fabricii de cablaje au un venit sigur și stabil. Astfel, familia Alexandru își vede viitorul lor și al copiilor în țara natală, bucurându-se de oportunitățile oferite de companie.

...

Februarie este despre iubire și despre recunoștința pe care o avem față de persoana care ne este alături. SEBN MD vă îndeamnă să păstrați în suflet sentimentele sincere și pure, să petreceți cât mai mult timp de calitate alături de cei dragi, căci momentele de azi devin amintiri peste ani.

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?