Eastern European Unicorns: Growth Strategies from How to Web în Chișinău
10-04-2024 1017
Timp de citire: 1 min.

Eastern European Unicorns: Growth Strategies from How to Web în Chișinău

Deși Silicon Valley este renumit ca epicentrul inovației în startup-uri, Europa de Est și-a făcut deja simțită prezența, având în portofoliu unicorni precum: UiPath din Romania, Telerik din Bulgaria și Infobip din Croația.

În acest context pe 20 aprilie la Startup Grind Chisinau by Dreamups, vom avea alături CEO-ul How To Web, Alexandru Agatinei, ce ne va oferi experiența din București, de a crea un hub antreprenorial similar la noi acasă, în Chișinău și cum putem atrage talente și investiții în regiune.

Evenimentul va fi găzduit de Emil Chichioi, CEO si Co-fondator al Bloomcoding, care va modera discuția și va aduce perspective valoroase asupra educației și tehnologiei din Moldova.

De mai bine de un deceniu, How to Web organizează: How to Web Conference, conferința de vârf în domeniul startup-urilor si inovației din Europa de Est. Conferința How to Web aduna peste 2.500 de inovatori de startup-uri, lideri de afaceri și exploratori Este un eveniment care inspiră și conectează comunitatea startup-urilor din Europa de Est, facilitând networking-ul și colaborările care generează inovație și progres în lumea afacerilor.

Cine ar trebui sa participe?

Fondatori de startup, antreprenori, investitori, profesioniști din tehnologie și toți cei interesați de inovație și evoluția antreprenoriatului din București, Chișinău și Europa de Est.

Agenda evenimentului:

16:30 - 17:00 Check-in

17:00 - 17:10 Oportunități Dreamups

17:10 - 18:10 Fireside chat cu Alexandru Agatinei X Emil Chihoi

18:10 - 18:30 Q&A session

18:30 - … Networking

Marchează în calendar data de 20 aprilie, ora 17:00

Linkul către achiziționarea biletelor este în butonul „Cumpără bilet”.

Cumpără bilet

De la startup-uri revoluționare la proiecte inovatoare, Chișinăul este un loc în care antreprenorii și inovatorii își pot aduce contribuția la construirea unei comunități tehnologice puternice.

Rezervă-ți locul acum la Startup Grind Chișinău și fii pregătit să fii următorul builder în domeniul tehnologiei.

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?