Despre Product Management cu Startup Grind Chișinău: ce implică și cum poți să te dezvolți în acest domeniu
20-02-2024 1957
Timp de citire: 1 min.

Despre Product Management cu Startup Grind Chișinău: ce implică și cum poți să te dezvolți în acest domeniu

Multe companii se confruntă cu dificultăți în atingerea succesului în afaceri deoarece nu au o conexiune clară între ceea ce fac în domeniul produselor și ceea ce își propun să realizeze în afaceri.

Între succes și eșec stă adesea o resursă vitală - decizia.  

Pe 29 februarie Startup Grind Chișinău și Upcelerator by Dreamups, ediția Orange Digital Center te invită pentru a discuta deschis și sincer despre elementul care stă adesea între vis și realitate: product management. Discuția noastră va fi fără menajamente, pentru că știm că fără o strategie clară, cele mai strălucite startup-uri riscă să devină doar o altă statistică.

Diferențele dintre Project Manager și Product Manager? Care sunt direcțiile emergente în acest domeniu dinamic și cum tehnologiile precum inteligența artificială vor influența evoluția Product Managementului?  Este Necesar un background tehnic?

Alexei Ciobanu - speakerul evenimentului, director Product Platform la PandaDoc în Seattle, SUA, va fi alături de tine pentru a-ți împărtăși experiența sa de 12 ani. Cu expertiză în construirea de platforme AI-driven precum Wisecube și experiență în companii de top precum DocuSign și Usermind, Alexei aduce o perspectivă profundă și rezultate tangibile în gestionarea ciclului de viață al produsului și analiza datelor, fiind o forță vitală în inovația tehnologică.

În calitate de moderator al discuției, Kardo Sharifi - co-fondator și CEO la Moonshot, absolvent Draper University din Silicon Valley, TEDx Speaker, cu expertiză în products și startups va ghida discuția și va adresa lui Alexei Ciobanu întrebările esențiale, dezvăluind secretele din spatele managementului produselor. 

Agenda evenimentului: 

18:30 - 19:00 Check-in 

19:00 - 20:00 Fireside chat with Alexei Ciobanu X Kardo Sharifi 

20:00 - 20:30 Q&A session 

20:30 - … Freestyle Networking

Unde? Când? Cum?

Data: 29 februarie

Ora: 18:30 

Locație: Mixbook, str. Alexei Șciusev 87, Chișinău

Ia-ți biletele acum: https://bit.ly/SG_productmanagement

Dacă conduci o companie IT, ești manager, lider, îți hrănești visul de a lansa o afacere nouă sau pur și simplu ești în căutarea unor informații captivante despre Product Management, cu siguranță nu vrei sa ratezi asta.

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?