Oportunitate pentru instituțiile și companiile de stat din Republica Moldova
21-12-2023 9132
Timp de citire: 2 min.

Oportunitate pentru instituțiile și companiile de stat din Republica Moldova

Sfârșitul de an vine cu vești bune pentru toate instituțiile publice și de stat, companiile de stat, întreprinderile locale mici, organizațiile nonguvernamentale, ambasadele acreditate în țara noastră și agențiile Organizației Națiunilor Unite de la Chișinău. Platforma de recrutare delucru.md, lansată în 2016, a creat un abonament special, care le oferă posibilitatea de a publica gratuit un număr nelimitat de anunțuri de angajare și vor beneficia de Employer Branding inclus (poze, video, cover, beneficii). 

În acest mod, ne propunem să ajutăm companiile și instituțiile de stat să identifice mai ușor și mai rapid candidații potriviți. Totodată, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor putea accesa mai multe funcții vacante, stocate pe un singur site cu joburi. Toate beneficiile abonamentului special pot fi vizualizate aici

Instituțiile și companiile de stat interesate de această oportunitate, la crearea contului de angajator pe delucru.md, li se va atribui în mod automat abonamentul special. Însă, companiile mici și start-up-urile la înregistrare vor solicita atribuirea abonamentului special accesând butonul „Trimiteți Solicitarea”.

...

Ilinka Gherța

Manageră de Proiecte

„În prezent, cea mai bună soluție pentru a optimiza procesul de identificare și selectare a unui candidat potrivit sunt platformele online de recrutare. De aceea, noi, delucru.md ne-am gândit să le oferim instituțiilor și companiilor de stat, ONG-urilor și antreprenorilor locali mici (până la 5 angajați) oportunitatea de a plasa pe site-ul nostru anunțurile de angajare, pentru a identifica mai rapid și eficient potențialii angajați pentru pozițiile vacante. Astfel, vom contribui ca angajații și angajatorii să se găsească reciproc, scurtându-le calea spre interacțiunea și munca comună. Delucru.md este mereu preocupat de promovarea „muncii pe alb” și a relațiilor de muncă corecte, bazate pe respect reciproc”, declară Ilinka Gherța, Manageră de Proiecte,  platforma delucru.md.

La moment, pe platforma de recrutare delucru.md sunt disponibile aproximativ 12.000 de locuri de muncă în Chișinău și întreaga țară. În fiecare zi, cele 3273 de companii înregistrate pe site, care sunt verificate minuțios pentru a evita joburile false sau dubioase, publică zeci de oferte de lucru din diferite domenii de activitate, precum: IT, medicină, finanțe și bănci, vânzări, mass-media, psihologie, marketing, asistență socială, pază și protecție, construcții, cultură, arhitectură etc.

Recent, delucru.md a lansat, în premieră, comparatorul de salarii, care-i ajută pe angajați să se evalueze corect, din punct de vedere salarial, iar pe angajatori să își ajusteze politicile salariale la nivelul pieței. În prezent, platforma lucrează la alte proiecte interesante, care vor fi lansate pe piața muncii în scurt timp.

Pentru companiile care nu se încadrează în categoria menționată mai sus, punem la dispoziție diverse opțiuni de promovare a anunțurilor de angajare, pe care le puteți explora aici.

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonează-te la rețelele noastre digitale. Află primul despre cele mai noi informații din piața muncii destinate angajatorilor.
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?