Ești gata să îți transformi organizația într-un magnet pentru talente?
13-11-2023 940
Timp de citire: 2 min.

Ești gata să îți transformi organizația într-un magnet pentru talente?

HR Design Consulting în parteneriat cu delucru.md te invită la webinarul live pe Facebook, cu tema “Employer Branding – Cum atragem și reținem talentele potrivite”

Webinarul se desfășoară pe pagina de Facebook a HR Design Consulting: https://www.facebook.com/hrdesignconsulting 

Miercuri - 15 noiembrie, ora 14.00

Îți propunem o serie de informații practice despre cum să privim prin "ochelarii" candidaților și respectiv, ai angajaților, atunci când vine vorba de renumele unei companii de care sunt interesați sau în care activează.

Vom vorbi despre acele lucruri pe care angajații doresc să le primească zi de zi în munca pe care o fac, dincolo de meseria în sine. Ele se construiesc în timp, dar prin acțiuni concrete în prezent.

Henry Ford spunea: "You can't build a reputation on what you are going to do", așadar ceea ce ESTE definește brandul unei companii, nu ceea ce "VA FI".

Gazdele evenimentului sunt specialiștii HR Design Consulting - cu expertiză în aria employer branding-ului, a culturii organizaționale și administrarea afacerilor:

Bianca Vuță – Fondator HR Design, deține o experiență profesională de peste 20 de ani, atât în mediul corporatist cât și în cel antreprenorial. Alături de o diplomă universitară în economie, Bianca deține certificări internaționale în Agile HR (ICP-AHR), LAB Profile™ și Reiss Motivation Profile™. De asemenea, este Trainer autorizat și Practitioner Coach NLPt. Este fondatorul și partenerul principal al companiei de consultanță și recrutare - HR Design Consulting.

Alina Taranov – Reprezentant HR Design în Republica Moldova, s-a alăturat echipei la începutul anului 2023. Alina are experiență de peste 10 ani în administrarea afacerilor și resurse umane, pasiunile sale profesionale fiind explorarea și stabilirea de conexiuni autentice, cu scopul de a înțelege oamenii, nevoile lor și căile prin care aceste nevoi să fie acoperite, pentru a construi cele mai eficiente echipe într-o companie.

Temele de discuție prezentate pe scurt:

  • Spunem cine suntem/ce oferim, dar și cine nu suntem/ce nu oferim (încă) - identitatea unei organizații nu înseamnă numai "cine suntem noi", cei care dezvoltăm/inovăm/transformăm etc., ci și "cine nu suntem"…
  • Fac ce spun și spun ce fac - angajații simt nevoia de a li se respecta promisiunile făcute (fie la începutul angajării, fie pe parcurs), de a nu schimba regulile în timpul jocului, de a nu exista modificări bruște în viața organizației și implicit a lor…
  • There is no such thing like a free dinner - mediul organizațional este implicit tranzacțional, adică atât compania cât și angajații fac ceva în beneficiul celuilalt, în schimbul unei recompense; nu există nimic "pe gratis", orice efort este inclus într-un cost sau preț (de aici și citatul)…
  • Progress has little to do with speed, but much to do with direction - nevoia de predictibilitate are la bază nevoia de siguranță, pe care o avem de când ne naștem și nu putem trăi fără ea; putem accepta un grad de nesiguranță, însă la nivel redus și pe un timp relativ scurt sau limitat…
  • Omul sfințește locul - deși pentru unii oameni este foarte important mediul fizic de lucru (cum arată biroul, dacă locul său este la fereastră, vizibilitatea, aerisirea, designul etc.), marea majoritate a angajaților se referă la "atmosfera" de lucru, atunci când menționează acest aspect…

Salvează evenimentul în calendar sau apasă «Particip» în pagina evenimentului https://fb.me/e/3h6Ijqrsv și astfel îți asiguri prezența la webinar!

Pentru orice informații suplimentare nu ezita să ne contactezi la contact@hrdesignconsulting.ro sau la unul din numerele: +40 730 074 155 (RO) sau +373 685 02 322 (MD).

Te așteptăm cu nerăbdare la eveniment!

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonează-te la rețelele noastre digitale. Află primul despre cele mai noi informații din piața muncii destinate angajatorilor.
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?