Te-ai gândit vreodată că retenția angajaților tăi nu este un efect al unor programe de HR, ci un obiectiv în sine pentru întreaga organizație?
16-02-2024 228
Timp de citire: 2 min.

Te-ai gândit vreodată că retenția angajaților tăi nu este un efect al unor programe de HR, ci un obiectiv în sine pentru întreaga organizație?

HR Design Consulting în parteneriat cu delucru.md te invită la webinarul live pe Facebook, cu tema “Creșterea Retenției în Era Digitală”

Webinarul se desfășoară pe pagina de Facebook a HR Design Consulting: https://www.facebook.com/hrdesignconsulting/ 

Miercuri - 21 februarie, ora 11.00

Peste 80% din companii încearcă să rezolve problema retenției angajaților fie cu pachete salariale și beneficii, fie cu programe de recunoaștere în cadrul evenimentelor interne sau alte acțiuni asemănătoare. Toate aceste programe își au rolul lor, însă când vine vorba de retenția angajaților, soluția este de altă natură.

Vă invităm așadar, la o întâlnire virtuală, în care vom discuta despre cel mai important factor pentru retenția angajaților în orice tip de organizație, principiile care stau la baza retenției, strategiile de implementare și abilitățile esențiale unui manager, pentru a-și păstra echipa motivată și performantă. 

Și pentru că retenția nu este doar un concept abstract, vom prezenta și un model de calcul a ceea ce înseamnă pierderi financiare acolo unde există rotații mari de personal.

Gazdele evenimentului sunt specialiștii HR Design Consulting - cu expertiză în aria motivării și retenției angajaților, a culturii organizaționale și administrarea afacerilor:

Bianca Vuță – Fondator HR Design, deține o experiență profesională de peste 20 de ani, atât în mediul corporatist cât și în cel antreprenorial. Alături de o diplomă universitară în economie, Bianca deține certificări internaționale în Agile HR (ICP-AHR), LAB Profile™, Reiss Motivation Profile™ și Stay InterviewTM. De asemenea, este Trainer autorizat și Practitioner Coach NLPt. Este fondatorul și partenerul principal al companiei de consultanță și recrutare - HR Design Consulting.

Alina Taranov – Reprezentant HR Design în Republica Moldova, s-a alăturat echipei la începutul anului 2023. Alina are experiență de peste 10 ani în administrarea afacerilor și resurse umane, pasiunile sale profesionale fiind explorarea și stabilirea de conexiuni autentice, cu scopul de a înțelege oamenii, nevoile lor și căile prin care aceste nevoi să fie acoperite, pentru a construi cele mai eficiente echipe într-o companie.

Temele de discuție prezentate pe scurt: 

  • care este cel mai important factor pentru retenția angajaților în orice tip de organizație 
  • ce principii stau la baza retenției angajaților
  • care sunt strategiile de implementare a unui proces de retenție
  • ce abilități sunt necesare unui manager, pentru a-și păstra echipa motivată și performantă 
  • un model de calcul a ceea ce înseamnă pierderi financiare acolo unde există rotații mari de personal
  • surpriza de final – cu care ne-am obișnuit deja

Salvează evenimentul în calendar sau apasă «Particip» în pagina evenimentului https://fb.me/e/3eNpBNluV și astfel îți asiguri prezența la webinar!

Pentru orice informații suplimentare nu ezita să ne contactezi la contact@hrdesignconsulting.ro sau la unul din numerele: +40 730 074 155 (RO) sau +373 685 02 322 (MD).

Te așteptăm cu nerăbdare la eveniment!

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonează-te la rețelele noastre digitale. Află primul despre cele mai noi informații din piața muncii destinate angajatorilor.
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?