Postează joburi anonime pe delucru.md
12-03-2024 2342
Timp de citire: 2 min.

Postează joburi anonime pe delucru.md

O nouă oportunitate pentru angajatorii moldoveni. Companiile care dețin abonamente VIP și Premium pe platforma noastră se bucură de oportunitatea de a adăuga joburi anonime, dacă vor să-și mențină confidențialitatea în procesul de recrutare. Acum, angajatorii pot să posteze anunțurile de angajare fără a-și dezvălui identitatea.

Vezi abonamentele

Joburile anonime sunt anunțuri de angajare în care numele și detaliile companiei angajatoare nu sunt afișate public. Acest tip de anunțuri permit angajatorilor să-și păstreze confidențialitatea pe parcursul procesului de selecție, asigurându-se că numai candidații relevanți și selectați vor afla informații specifice despre companie și rol.

Când se utilizează joburile anonime?

  • Concurență sensibilă: Dacă ești într-un domeniu competitiv și dorești să eviți ca strategiile de recrutare să fie cunoscute de concurenți.
  • Roluri de top management: Atunci când cauți candidați pentru poziții de nivel înalt și dorești să menții un nivel înalt de discreție.
  • Rebranding sau schimbări strategice: În perioadele de tranziție, când compania trece prin schimbări majore și nu dorești ca acestea să fie publice înainte de timp.
  • Extinderea companiei: Această opțiune este ideală pentru companiile care își deschid mai multe filiale și doresc să recruteze local fără a atrage atenția asupra strategiilor lor de expansiune până când nu sunt pregătite să facă anunțul oficial.

Cum poți publica anunțurile de angajare anonime?

Pentru început, accesează-ți contul  de angajator. Intră în rubrica „Pozițiile mele vacante” și selectează opțiunea „Job Nou Anonim” la crearea unui nou anunț de angajare. Ulterior, completează detaliile jobului și publică anunțul. Nu-ți rămâne decât să aștepți să primești CV-uri de la candidații interesați. 

Creează Cont de Angajator

Beneficiile recrutării anonime

Recrutarea anonimă le oferă companiilor confidențialitate absolută. Procesul de recrutare rămâne confidențial, protejând interesele companiei. Angajatorii vor avea acces la o bază de candidați deschisă la oportunități unice, fără prejudecăți legate de brand. Procesul asigură și exclusivitate în procesul de recrutare. Companiile vor putea să gestionează candidaturile și să interacționează cu potențialii angajați într-un mediu securizat și privat.

Primește noutăți despre HR direct în inbox!

Ce faci, în calitate de angajat, dacă te interesează o oferta de job anonimă? 

Deși procesul de recrutare nu este diferit în cazul acestor tipuri de joburi, mulți candidați au anumite suspiciuni legate de anunțurile confidențiale. Îți înțelegem îngrijorarea, dar să știi că o ofertă de job confidențială, nu este în dezavantajul tău. Dacă jobul îți surâde, tratează-l cu seriozitate și vei avea de câștigat! Deși majoritatea anunțurilor de recrutare confidențiale conțin toate detaliile de care ai nevoie: profilul postului, responsabilități, informații despre companie, sector de activitate, etc., faptul că numele angajatorului nu este precizat îți da un sentiment de nesiguranță, dar fii liniștit, noi avem grijă ca tu să aplici doar la companii de încredere. În general, informațiile din anunțul de angajare te pot ajuta să-ți dai seama dacă angajatorul este responsabil, respectă munca colegilor săi, apără drepturilor omului și încurajează munca în echipă. 

 

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonează-te la rețelele noastre digitale. Află primul despre cele mai noi informații din piața muncii destinate angajatorilor.
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?