AssistMatch

Compania a fost verificată
5 posturi vacante deschise
0

Informații de bază

Domeniul de activitate:
Resurse Umane
Oraș:
Chișinău

Despre companie

Suntem unica agenție pe piață specializată în recrutare pentru roluri administrative de tot spectrul (asistenți administrativi, asistenți personali, busines asistent, asistent executiv, office manager, recepționist, asistent virtual).

Oferim și alte servicii pentru poziții permanente și temporare, cât full time atât și part time, pentru a ajuta clienții noștri să-și economisească timpul: 

  • Servicii de outsource pentru sarcini administrative. 
  • Propunem clienților noștri și servicii de concierge.
  • Acoperim și poziții temporare pentru evenimente, cum ar fi coordonatori de evenimente.

Clienții noștri vin din toate domeniile și ei sunt: antreprenori individuali, întreprinderi mici, mari și mijlocii, organizații naționale și internaționale, experți în diferite domenii. 

La AssistMatch, ne-am pus ca scop, să identificăm cel mai potrivit asistent pentru fiecare client în parte. Astfel, am creat un proces de recrutare cu o abordare mai specială. Promitem că va fi util și interesant ;) 

Noi suntem aici să ne ajutăm reciproc, și tindem spre o colaborare deschisă și transparentă cu candidații noștri - ne așteptăm la aceeași atitudine din partea ta. Noi suntem mereu în căutare de asistenți talentați și ne dorim să creăm cât mai multe colaborări de lungă durată între clienții noștri și candidații aleși.

Așteptăm cu drag să ne cunoaștem!

Beneficii

Remote job

Team - building

Traininguri

Program flexibil

Echilibru viață personală / profesională

Recenziile companiei

Evaluează compania:
0 star star star star star 0 recenzii

Contacte AssistMatch

Număr de contact:
Rețele sociale: