Mai multe informații despre CV și capacitatea de a contacta candidatul vor fi disponibile după înregistrare.
CV de la 30.01.2023

Social Media Manager

Informații de bază

Nume, Prenume:
*disponibil în Premium de la 3 luni și VIP
Data nașterii:
17 Februarie 1999 (25 ani)
Experiență:
1 an 11 luni
Program de lucru:
Oraș:
Chișinău
Număr de contact:
*disponibil în Premium de la 3 luni și VIP
E-mail:
*disponibil în Premium de la 3 luni și VIP
Rețele sociale:
*disponibil în Premium de la 3 luni și VIP

Domeniul de activitate

Jurnalism / Mass-media / Editorial Marketing / Publicitate / PR MLM / Vânzări directe / Marketing de rețea

Despre mine

Îmi doresc să mă dezvolt profesional, dintotdeauna am fost o fire ambițioasă și perseverentă. De altfel, sunt și foarte responsabilă, punctuală și desigur, asumată. Tind către noi cunoștințe, pentru a cunoaște cât mai multe orizonturi larg deschise spre un viitor mai bun și mai luminos. Cu toți ne dorim asta, dar mai puțini muncesc pentru a avea succes. Nimic nu este imposibil, atunci când îți dorești cu adevărat!

Experiență (1 an 11 luni)

Liceul Teoretic "Vasile Alecsandri "

Pe lângă că lucrez și în prezent profesoară, am activat și ca administrator-manager într-un salon de flori. Lucram pe timp de vară, dar și în weekend ( în perioada studenției). (Moldova, Republic of)

Septembrie 2020 - August 2022
(1 an 11 luni)
Profesoară

Responsabilități:

Activând ca profesoară este o muncă asiduă în permanență continuare, dar nu e nimic imposibil. Iar, vara când lucram ca administrator-manager în salonul cu flori, era cu adevărat o plăcere pentru mine. Mi-a plăcut enorm această experiență, în care mi-am găsit pasiunea pentru lucrurile mărunte, dar și perfecționiste.

Studii (Superioare)

09.2018 - 06.2022
Universitatea de Stat din Moldova

Facultatea, specialitatea: Facultatea de Limbi Străine

Țara: Moldova, Republic of

Limbi străine

Engleza — Mediu
Abilități cheie
Abilitatea de a învăța rapid Abilitatea de a soluționa eficient problemele Abilități de ascultare Abilități de comunicare Abilități de documentare / păstrarea evidenței Abilități interculturale Access Analiza comportamentului consumatorilor Analiza datelor Android Anti Money Laundering Apeluri reci Atenție la detalii și simț estetic Cercetare și analiza datelor Compasiune Comunicare clară și eficientă Comunicare tehnică și non tehnică Convingere Crearea campaniilor de publicitate Crearea logo Creativitate Cunoștințe de operare cu instrumentul KYC Cunoștințe generale despre afaceri Data Mapping Editare imagini Email marketing Empatie Entuziasm Gândire critică Îngrijirea și asistența pacientului Integrarea comunicării vizuale în platformele de socializare Inteligență emoțională Interactive media design Introducerea datelor iOS Java Kubernetes Limbaj de programare R Limbaj de programare Scala Limbajul de programare C Limbajul de programare Go Limbajul de programare Rust Lucru în echipa Managementul brandului Managementul conflictelor Managementul proiectului Managementul relației cu clienții (CRM) Managementul stresului Microsoft Visio Modelarea proceselor de afaceri Motivație Negocierea și semnarea contractelor Photoshop Planificarea resurselor întreprinderii Powerpoint Pregătirea pentru intervenții chirurgicale Preprocesoare CSS Printare digitală Productivitate și organizare Răbdare Redactare texte Rezistența fizică Scriere tehnică Selenium Social media / comunicare digitală User interface communication Vânzări Word Wordpress

Hobby-uri

Îmi place să scriu poezii, versuri în șir, chiar și proză. De asemenea, am o pasiune aparte pentru redactarea știrilor, revistelor, reportajelor, interviurilor care sunt scrise greșite gramatical. Ador foarte mult să ies în oraș, să îmi comand o cafea și să fac mii de poze la ea, din toate unghiurile posibile, să arate estetic și deosebit. 

Cv-uri similare

CV de la 23.01.2023
Vârsta:40 ani
Chișinău Full-time
CV de la 04.09.2021
Vârsta:31 ani
Experiență: 4 ani 7 luni
Ultimul loc de muncă: Fotograf
Pascaru Production , (4 ani 7 luni) August 2015 - Martie 2020
Chișinău Full-time 10 000 lei
CV de la 20.09.2021
Vârsta:26 ani
Experiență: 1 an 5 luni
Ultimul loc de muncă: Asistent de profesor/ Pofesor
Impact Academies&Camps , (5 luni) Mai 2019 - Octombrie 2019
Chișinău Part-time 5 000 lei