Mai multe informații despre CV și capacitatea de a contacta candidatul vor fi disponibile după înregistrare.
CV de la 31.10.2022

Producător RTV

Informații de bază

Nume, Prenume:
*disponibil în Premium de la 3 luni și VIP
Data nașterii:
01 Iulie 1984 (39 ani)
Experiență:
12 ani 4 luni
Program de lucru:
Full-time
Oraș:
Chișinău
Număr de contact:
*disponibil în Premium de la 3 luni și VIP
E-mail:
*disponibil în Premium de la 3 luni și VIP
Rețele sociale:
*disponibil în Premium de la 3 luni și VIP

Domeniul de activitate

Jurnalism / Mass-media / Editorial Telecomunicații

Despre mine

Sunt o persoană creativă, comunicativă, empatica, pozitivă și energică, dedicată muncii pe care o fac. Calități mele sunt seriozitatea, sinceritatea și perseverența. Nu sunt o persoană conflictuală și încerc mereu să găsesc cele mai bune soluții de rezolvare a problemelor care apar, mă adaptez foarte repede în colective noi. Îmi place munca în echipă și întotdeauna îmi dau toată stăruința pentru a îndeplini obiectivele propuse. În cariera mea în Mass-media, am ales întotdeauna să-mi asum responsabilitatea și să respect cerințele venite de la superiorii mei. Îmi doresc să lucrez într-un mediu profesional, dinamic care să-mi permită folosirea cunoştinţelor acumulate şi oportunităţi de avansare în cadrul companiei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Experiență (12 ani 4 luni)

SC TELESISTEM TV SRL

Mass-media TV (Chișinău)

Noiembrie 2019 - Mai 2022
(2 ani 6 luni)
Producător știri și Talk Show-uri

Responsabilități:

Responsabilă de producția video a buletinelor de știri, talk-show-urilor difuzate pe postul TV Primul în Moldova. Realizarea și desfășurarea emisiunilor TV. Verificarea, redactarea și plasarea în emisie produselor video realizate de redactorii-prezentatori și reporteri. Organizarea și coordonarea participarea în direct sau la telefon a invitaților în emisie directă. Coordonarea activității echipei din Regie, a realizatorilor TV, timpii de emisie, reporterilor și operatorilor din teren. Coordonarea etapelor de realizare a emisiunilor și programelor. Realizarea emisiunilor RTV înregistrate sau în direct.



IPNA Compania Teleradio-Moldova

Mass-media TV (Chișinău)

Septembrie 2018 - Octombrie 2019
(1 an 1 lună)
Producător RTV

Responsabilități:

Responsabiăl de producția video a buletinelor de știri, talk-show-urilor, dezbaterilor difuzate live pe postul TV Moldova1. Realizarea și desfășurarea emisiunilor RTV înregistrate sau în direct. Verificarea, redactarea și plasarea în emisie produselor video realizate de redactorii-prezentatori și reporteri. Organizarea și coordonarea participarea în direct sau la telefon a invitaților în emisie directă. Coordonarea activității echipei din Regie, a realizatorilor TV, reporterilor și operatorilor din teren. Coordonarea etapelor de realizare a emisiunilor și programelor. Vizionarea şi selectarea materialelor filmate sau înregistrate corespunzătoare din punct de vedere tehnic şi artistic. Ediții specieale.
SRL GMG Producțion

Mass-media TV (Chișinău)

Septembrie 2017 - Ianuarie 2021
(3 ani 4 luni)
Secretar emisie

Responsabilități:

Responsabilă de grilele de emisie, grilele de publicitate, planificarea difuzărilor emisiilor live, buletinilor de știri, și timpii de publicitate. Coordonarea etapelor de realizare a emisiunilor și programelor difuzate ăn emisie directă cît și înregistrate. Înregistrarea transmisiilor (satelit, studiouri, IP) conform comenzilor de înregistrare. Verificarea tuturor surselor ce urmeaza să intre în emisie din punct de vedere tehnic. Remedierea cît mai rapidă a oricaror probleme apărute in MCR, conform procedurilor.


HB Media SRL

Mass-media TV (Chișinău)

Iunie 2014 - Iulie 2017
(3 ani 1 lună)
Operator M.C.R. în cadrul Departamentului de Știri

Responsabilități:

Responsabilă de grilele de emisie, grilele de publicitate, planificarea difuzărilor emisiilor live, buletinilor de știri, și timpii de publicitate. Verificarea playlist-ului la începutul fiecarei ture. Monitorizarea în permanență a calității semnalelor Audio/Video din MCR. Verificarea conținutul video plasate în emisie. Efectuarea transmisii în direct, din studio sau din afară. Reglarea parametrilor de imagine şi sunet. Pregătirea pentru difuzare materialelor video înregistrate. Vizionarea, verificarea materialelor video înregistrate corespunzătoare din punct de vedere tehnic. Lucru în echipă cu alte persoane implicate în realizarea şi transmiterea emisiunilor. Verificarea echipamentele auxiliare necesare realizării transmisiei LIVE. Verificarea legăturii între punctele de transmisie şi efectuarea probei. Monitorizarea permanentă și asigurarea emisiei postului din Controlul General de Emisie (MCR). Respectarea programului postului conform indicațiilor secretarului de emisie.



ÎCS Media Production SRL

Mass-media TV (Chișinău)

Februarie 2012 - Iunie 2014
(2 ani 4 luni)
Operator înregistrări video în cadrul Departamentului de Știri

Responsabilități:

Operarea sistemului de playout, verificarea materialului video ca conținut si audio. Verificarea playlist-ului la inceputul fiecarei emisii LIVE. Monitorizarea, verificarea în permanență a calității materialului Audio/Video și aducerea la cunoștință superiorilor problemele sesizate.

Studii (Superioare în desfășurare)

09.2019 - Prezent
Universitate de Stat din Moldova

Facultatea, specialitatea: Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, specialitatea Jurnalism și procese mediatice

Oraș: Chișinău

Limbi străine

Rusa — Mediu
Abilități cheie
Abilitatea de a învăța rapid Abilități de ascultare Abilități de comunicare Abilități de documentare / păstrarea evidenței Creativitate Excel Word

Cv-uri similare

CV de la 08.08.2022
Vârsta:26 ani
Experiență: 3 ani 1 lună
Ultimul loc de muncă: Șef sector
Biblioteca „Onisifor Ghibu” , (3 ani 1 lună) Iulie 2019 - August 2022
Chișinău Part-time
CV de la 30.01.2023
Vârsta:25 ani
Experiență: 1 an 11 luni
Ultimul loc de muncă: Profesoară
Liceul Teoretic "Vasile Alecsandri " , (1 an 11 luni) Septembrie 2020 - August 2022
Chișinău
CV de la 08.05.2023
Vârsta:33 ani
Experiență: 12 ani 4 luni
Ultimul loc de muncă: Sales Department Manager / Business development assistant *evening/night hours
TREKMOVERS company (“TREK SOLUTIONS” LLC – California residential moving company with sales & dispatch office in Chisinau) , (6 luni) Noiembrie 2021 - Mai 2022
Chișinău Full-time, Part-time
CV de la 25.07.2022
Vârsta:31 ani
Experiență: 6 ani 6 luni
Ultimul loc de muncă: Profesor de limba și literatura română
IPLT “Mircea Eliade” , (2 luni) Aprilie 2022 - Iunie 2022
Chișinău Full-time 10 000 lei
CV de la 06.03.2024
Vârsta:51 ani
Experiență: 14 ani 4 luni
Ultimul loc de muncă: Jurnalist
Media Grup SRL, Vocea Basarabiei , (1 an 6 luni) August 2022 - Februarie 2024
Chișinău Full-time, Part-time, În ture
CV de la 23.03.2024
Vârsta:52 ani
Experiență: 28 ani 10 luni
Ultimul loc de muncă: Electrician
Liber profesionit , (4 ani 11 luni) Septembrie 2018 - August 2023
Căușeni Full-time, În ture 20 000 lei