Больше информации о резюме и возможность связаться с кандидатом будут доступны после регистрации.
Резюме от 31.10.2022

Producător RTV

Основная информация

Имя, Фамилия:
*доступно в Premium от 3-х месяцев и VIP
Дата рождения:
01 Июля 1984 (39 лет)
Oпыт:
12 лет 4 месяца
Вид занятости:
Full-time
Город:
Кишинёв
Телефон:
*доступно в Premium от 3-х месяцев и VIP
Эл. почта:
*доступно в Premium от 3-х месяцев и VIP
Социальные сети:
*доступно в Premium от 3-х месяцев и VIP

Сфера деятельности

Jurnalism / Mass-media / Editorial Telecomunicații

Обо мне

Sunt o persoană creativă, comunicativă, empatica, pozitivă și energică, dedicată muncii pe care o fac. Calități mele sunt seriozitatea, sinceritatea și perseverența. Nu sunt o persoană conflictuală și încerc mereu să găsesc cele mai bune soluții de rezolvare a problemelor care apar, mă adaptez foarte repede în colective noi. Îmi place munca în echipă și întotdeauna îmi dau toată stăruința pentru a îndeplini obiectivele propuse. În cariera mea în Mass-media, am ales întotdeauna să-mi asum responsabilitatea și să respect cerințele venite de la superiorii mei. Îmi doresc să lucrez într-un mediu profesional, dinamic care să-mi permită folosirea cunoştinţelor acumulate şi oportunităţi de avansare în cadrul companiei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oпыт (12 лет 4 месяца )

SC TELESISTEM TV SRL

Mass-media TV (Кишинёв)

Ноябрь 2019 - Май 2022
(2 года 6 месяцев)
Producător știri și Talk Show-uri

Обязанности:

Responsabilă de producția video a buletinelor de știri, talk-show-urilor difuzate pe postul TV Primul în Moldova. Realizarea și desfășurarea emisiunilor TV. Verificarea, redactarea și plasarea în emisie produselor video realizate de redactorii-prezentatori și reporteri. Organizarea și coordonarea participarea în direct sau la telefon a invitaților în emisie directă. Coordonarea activității echipei din Regie, a realizatorilor TV, timpii de emisie, reporterilor și operatorilor din teren. Coordonarea etapelor de realizare a emisiunilor și programelor. Realizarea emisiunilor RTV înregistrate sau în direct.



IPNA Compania Teleradio-Moldova

Mass-media TV (Кишинёв)

Сентябрь 2018 - Октябрь 2019
(1 год 1 месяц )
Producător RTV

Обязанности:

Responsabiăl de producția video a buletinelor de știri, talk-show-urilor, dezbaterilor difuzate live pe postul TV Moldova1. Realizarea și desfășurarea emisiunilor RTV înregistrate sau în direct. Verificarea, redactarea și plasarea în emisie produselor video realizate de redactorii-prezentatori și reporteri. Organizarea și coordonarea participarea în direct sau la telefon a invitaților în emisie directă. Coordonarea activității echipei din Regie, a realizatorilor TV, reporterilor și operatorilor din teren. Coordonarea etapelor de realizare a emisiunilor și programelor. Vizionarea şi selectarea materialelor filmate sau înregistrate corespunzătoare din punct de vedere tehnic şi artistic. Ediții specieale.
SRL GMG Producțion

Mass-media TV (Кишинёв)

Сентябрь 2017 - Январь 2021
(3 года 4 месяца )
Secretar emisie

Обязанности:

Responsabilă de grilele de emisie, grilele de publicitate, planificarea difuzărilor emisiilor live, buletinilor de știri, și timpii de publicitate. Coordonarea etapelor de realizare a emisiunilor și programelor difuzate ăn emisie directă cît și înregistrate. Înregistrarea transmisiilor (satelit, studiouri, IP) conform comenzilor de înregistrare. Verificarea tuturor surselor ce urmeaza să intre în emisie din punct de vedere tehnic. Remedierea cît mai rapidă a oricaror probleme apărute in MCR, conform procedurilor.


HB Media SRL

Mass-media TV (Кишинёв)

Июнь 2014 - Июль 2017
(3 года 1 месяц )
Operator M.C.R. în cadrul Departamentului de Știri

Обязанности:

Responsabilă de grilele de emisie, grilele de publicitate, planificarea difuzărilor emisiilor live, buletinilor de știri, și timpii de publicitate. Verificarea playlist-ului la începutul fiecarei ture. Monitorizarea în permanență a calității semnalelor Audio/Video din MCR. Verificarea conținutul video plasate în emisie. Efectuarea transmisii în direct, din studio sau din afară. Reglarea parametrilor de imagine şi sunet. Pregătirea pentru difuzare materialelor video înregistrate. Vizionarea, verificarea materialelor video înregistrate corespunzătoare din punct de vedere tehnic. Lucru în echipă cu alte persoane implicate în realizarea şi transmiterea emisiunilor. Verificarea echipamentele auxiliare necesare realizării transmisiei LIVE. Verificarea legăturii între punctele de transmisie şi efectuarea probei. Monitorizarea permanentă și asigurarea emisiei postului din Controlul General de Emisie (MCR). Respectarea programului postului conform indicațiilor secretarului de emisie.



ÎCS Media Production SRL

Mass-media TV (Кишинёв)

Февраль 2012 - Июнь 2014
(2 года 4 месяца )
Operator înregistrări video în cadrul Departamentului de Știri

Обязанности:

Operarea sistemului de playout, verificarea materialului video ca conținut si audio. Verificarea playlist-ului la inceputul fiecarei emisii LIVE. Monitorizarea, verificarea în permanență a calității materialului Audio/Video și aducerea la cunoștință superiorilor problemele sesizate.

Образование (Неоконченное высшее)

09.2019 - Настоящее время
Universitate de Stat din Moldova

Факультет, специальность: Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, specialitatea Jurnalism și procese mediatice

Город: Кишинёв

Знание языков

Русский — Средний
Ключевые навыки
Abilitatea de a învăța rapid Abilități de ascultare Abilități de comunicare Abilități de documentare / păstrarea evidenței Creativitate Excel Word

Похожие резюме

Резюме от 05.04.2023
Возраст:36 лет
Oпыт: 3 года 8 месяцев
Последнее место работы: Manager Magazin Orange
Altos Plus SRL , (2 года 3 месяца ) Октябрь 2020 - Январь 2023
Глодяны Full-time, Работа посменно, Ночная смена
Резюме от 20.10.2022
Возраст:43 лет
Oпыт: 19 лет 1 месяц
Последнее место работы: Инженер-электронщик
Сервис-центр , (19 лет 1 месяц ) Сентябрь 2003 - Октябрь 2022
Кишинёв Full-time 12 000 лей
Резюме от 15.05.2022
Возраст:26 лет
Oпыт: 3 года
Последнее место работы: traducător
Punto Bianco SRL , (3 года ) Сентябрь 2018 - Сентябрь 2021
Кишинёв
Резюме от 31.01.2024
Возраст:25 лет
Oпыт: 2 года 4 месяца
Последнее место работы: Specialist in domeniul proiectarii asistate pe calculator
US Software Solution , (11 месяцев) Ноябрь 2022 - Октябрь 2023
Кишинёв Full-time 25 000 лей
Резюме от 03.11.2022
Возраст:39 лет
Последнее место работы: Монтажор
Grt
Комрат Full-time
Резюме от 21.02.2022
Возраст:24 лет
Oпыт: 2 месяца
Последнее место работы: Traducător și manager
DIPLOM , (2 месяца ) Август 2021 - Октябрь 2021
Кишинёв Full-time 6 000 лей