ProCredit Bank

Compania a fost verificată
15 posturi vacante deschise
0

Informații de bază

Domeniul de activitate:
Bănci / Servicii financiare
Oraș:
Chișinău
Adresa principală a companiei:
bd. Ştefan сel Mare şi Sfânt, 65, of. 901

Despre companie

ProCredit Bank este o bancă comercială orientată spre dezvoltare. Noi oferim deservire la cel mai înalt nivel întreprinderilor mici și mijlocii, precum și persoanelor fizice, care doresc să economisească și preferă să își desfășoare activitățile bancare prin intermediul canalelor electronice. În activitatea noastră ne ghidăm de o serie de principii de bază: punem valoare pe transparență în comunicarea cu clienții noștri, nu promovăm creditarea de consum, încercăm să minimizăm impactul nostru asupra mediului înconjurător și oferim servicii bazate atât pe înțelegerea situației fiecărui client, cât și pe analiză financiară solidă.

În activitatea noastră cu clienții business, ne concentrăm pe colaborarea cu întreprinderile mici și mijlocii, deoarece suntem convinși că aceste întreprinderi creează locuri de muncă și au o contribuție vitală in dezvoltarea economică a țărilor în care activează. Oferind posibilități de economisire simple și accesibile și servicii bancare online și investind resurse semnificative în educația financiară, ne propunem să promovăm cultura economisirilor și responsabilității financiare.

Acționarii noștri așteaptă un randament stabil al investițiilor pe termen lung, fără ca să fie focusați pe maximizarea profitului pe termen scurt. Investim semnificativ în instruirea și dezvoltarea personalului nostru pentru a crea o atmosferă de lucru deschisă și eficientă și pentru a oferi clienților noștri servicii prietenoase și competente.

Beneficiile companiei: 

  • Professional growth
  • Trainings, courses
  • Team buildings
  • Mobile phone
  • Notebook
  • Tea, coffee, water
  • The possibility to work from home

 

Beneficii

Mobil

Ceai / cafea / snacksuri

Team - building

Cursuri de limbi străine

Traininguri

Echilibru viață personală / profesională

Locuri de muncă active - ProCredit Bank

Recenziile companiei

Evaluează compania:
0 star star star star star 0 recenzii

Contacte

Adresa principală a companiei
Chișinău, bd. Ştefan сel Mare şi Sfânt, 65, of. 901
Număr de contact:
Rețele sociale: