Orhei-Vit SRL

1 posturi vacante deschise
0

Informații de bază

Domeniul de activitate:
Producere
Numar de angajati:
500
Oraș:
Chișinău
Adresa principală a companiei:
mun. Chisinau, str. Industriala, 40

Despre companie

Orhei-Vit” SRL este lider în producția de fructe și legume pe teritoriul Republicii Moldova. Compania deține cele mai populare mărci pe segmentele sale ale pieței moldovenești precum: Naturalis, VITA, VITA Premium, Vita Baby, TATA, Masa Mare, Gustos, Boom etc.    

 

”Orhei-Vit” SRL produce o gamă foarte largă de produse: sucuri, nectare, alimente pentru copii, conserve de legume, gemuri, conserve, precum și semifabricate: sucuri concentrate, paste și piureuri de fructe și legume, arome. În total, există peste 200 de produse diferite. Toate produsele sunt realizate exclusiv din materii prime naturale.   

 

„Orhei-Vit” a fost înființată în 1945 odată cu deschiderea fabricii de conserve Orhei.  Astăzi, „Orhei-Vit” cuprinde 3 filiale (Orhei, Căuşeni, Briceni), precum şi întreprindere agricolă proprie şi societate de distribuţie. Sediul central al companiei este situat în Chișinău. În acest moment, capacitatea Orhei-Vit îi permite să producă pe an 75 de milioane de litri de suc, 4 milioane de conserve de fructe și legume, 3 milioane de conserve de mazăre verde și 5 milioane de borcane hrană pentru copii.

Locuri de muncă active - Orhei-Vit SRL

Recenziile companiei

Evaluează compania:
0 star star star star star 0 recenzii

Contacte

Număr de contact:
Pagina web:
Adresa principală a companiei:
Chișinău, Ciocana, mun. Chisinau, str. Industriala, 40
Adresă adițională:
Orhei, str.Stejarilor, 20
Adresă adițională:
Căușeni, str. Tighina, 17