Această companie FANTASTICĂ la moment a suplinit toate locurile de muncă. Curând însă își vor extinde echipa și cu siguranță vor avea nevoie de tine. Revino peste un timp.

Fondul de garantare a depozitelor în sistemul bancar

0 posturi vacante deschise
0

Informații de bază

Domeniul de activitate:
Bănci / Servicii financiare
Numar de angajati:
6
Oraș:
Chișinău
Adresa principală a companiei:
bd. Ștefan cel Mare și Sfînt 180

Despre companie

Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar (FGDSB) a fost constituit ca persoană juridică de drept public la 01 iulie 2004 în baza Legii Republicii Moldova nr. 575 din 26.12.2003 privind garantarea depozitelor în sistemul bancar (Monitorul Oficial al Republicii Moldova nr. 30-34/169 din 20.02.2004 ).

Obiectivele principale ale FGDSB sunt protecția deponenților și contribuirea la stabilitatea financiară a țării prin asigurarea onorării la timp a depozitelor garantate și acumulării resurselor necesare pentru rezoluția băncilor.

FGDSB garantează depozitele persoanelor fizice și juridice de drept privat, rezidente și nerezidente, constituite în monedă națională și în valută străină în băncile licențiate din Republica Moldova.

În cazul în care depozitele unei bănci devin indisponibile, FGDSB garantează onorarea acestora fiecărui deponent în limita plafonului de garantare.

Recenziile companiei

Evaluează compania:
0 star star star star star 0 recenzii

Contacte

Adresa principală a companiei
Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt 180
Număr de contact:
Pagina web: