На данный момент у этой классной компании нет свободных рабочих мест. Но вскоре она планирует расширяться, и тогда, возможно, им понадобишься именно ты. Возвращайся позже!

Fondul de garantare a depozitelor în sistemul bancar

0 открытых вакансий
0

Основная информация

Сфера деятельности:
Банки / Финансовые услуги
Кол-во сотрудников:
6
Город:
Кишинёв
Основной адрес компании:
bd. Ștefan cel Mare și Sfînt 180

О компании

Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar (FGDSB) a fost constituit ca persoană juridică de drept public la 01 iulie 2004 în baza Legii Republicii Moldova nr. 575 din 26.12.2003 privind garantarea depozitelor în sistemul bancar (Monitorul Oficial al Republicii Moldova nr. 30-34/169 din 20.02.2004 ).

Obiectivele principale ale FGDSB sunt protecția deponenților și contribuirea la stabilitatea financiară a țării prin asigurarea onorării la timp a depozitelor garantate și acumulării resurselor necesare pentru rezoluția băncilor.

FGDSB garantează depozitele persoanelor fizice și juridice, rezidente și nerezidente, constituite în monedă națională și în valută străină în băncile licențiate din Republica Moldova.

În cazul în care depozitele unei bănci devin indisponibile, FGDSB garantează onorarea acestora fiecărui deponent în limita nivelului de acoperire.

Отзывы о компании

Оцените компанию:
0 star star star star star 0 отзывов

Контакты

Основной адрес компании
Кишинёв, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt 180
Телефон:
Веб-сайт: