Delucru.md

crown Compania VIP
Compania a fost verificată
1 posturi vacante deschise
0

Informații de bază

Domeniul de activitate:
Resurse Umane
Numar de angajati:
11
Oraș:
Chișinău
Adresa principală a companiei:
Șoseaua Hâncești 43

Despre companie

Delucru.md este o platformă online, unde găsiți mii de locuri de muncă din toată țara. În fiecare zi, angajatorii publică pe site-ul nostru zeci de oferte de lucru din diferite domenii de activitate.

Indiferent de abilitățile și necesitățile tale, aici poți găsi job-ul care ți se potrivește. Pe site-ul delucru.md sunt locuri de muncă full-time, part-time și de la distanță. Fiecare companie este verificată de către echipa noastră, pentru ca să poți aplica cu încredere la orice ofertă de lucru.

Locuri de muncă active - Delucru.md

Recenziile companiei

Evaluează compania:
5 star star star star star 3 recenzii
Cioban Galina
5 star star star star star
01 August 2022
Отличная платформа, удобная в использовании, с актуальными вакансиями, интересными и полезными статьями. Так же хочу отметить команду профессионалов на delucru.md. Рекомендую использовать данный сайт всем кто находится в поиске рабочего места или сотрудников!
1
Ilinca Gherta
5 star star star star star
01 August 2022
De 7 ani sunt în compania asta, e fantastică. Lucrez cu oameni talentați, atmosfera e tare prietenoasă, există echilibru între viața profesională și personală, am acces la cursuri de dezvoltare profesională, pot face cursuri de limbi străine, pur și simplu e minunat aici.
2
Alina Meschina
5 star star star star star
01 August 2022
Mulțumesc echipei delucru.md pentru ca m-ati ajutat să-mi găsesc un job! Cand zic asta ma refer la comoditatea de a folosi platforma, joburi actuale dar si angajatori care revin rapid cu un feedback dupa ce ai transmis CV-ul. Totodata, va multumesc pentru articole folositoare, mai cu seama acele cu informatii despre partea juridica! Bravo delucru.md!
1

Articolele companiei

Delucru.md în topul brandurilor din Republica Moldova în 2023

Delucru.md în topul brandurilor din Republica Moldova în 2023

Te-am obișnuit să îți punem la dispoziție joburi actuale, angajatori de încredere, dar și articole bine documentate și utile pentru piața muncii. Efortul delucru.md a fost premiat de revista VIP Magazin, care a inclus platforma de recrutare în Topul Brandurilor 2023, la categoria „afaceri online”. Nominalizarea ne onorează, dar, totodată…
Citiți în întregime
1612 09-02-2024

Contacte

Adresa principală a companiei
Chișinău, Telecentru, Șoseaua Hâncești 43
Număr de contact:
E-mail:
Pagina web:
Rețele sociale: