Avion.md

1 posturi vacante deschise
0

Informații de bază

Domeniul de activitate:
Turism / HoReCa

Despre companie

Avion.md este o companie specializată în vânzarea biletelor de avion. Mai exact, afișăm călătorilor o imagine în ansamblu a opțiunilor de călătorie disponibile la un preț cât mai accesibil. Scopul nostru este să ușurăm procesul de cumpărare a biletelor avia.

Avion.md are în spate o echipă pasionată cu adevărat de călătorii. Suntem convinși în profesionalismul echipei noastre. Am ales cei mai buni experți în domeniul ticketing cu o experiență de peste 5 ani. De asemenea, vă garantăm o abordare individuală, oferindu-vă un manager personal pe tot parcursul călătoriei.

Ce ne diferențiază de alte companii? Cu noi zbori fără grijă. Ne oferiți doar informațiile generale despre călătorie, iar noi lucrăm pentru Dvs. Știm că planificarea unei călătorii poate fi dificilă. De aceea, vă oferim întreaga noastră experiență pentru a vă ajuta să stabiliți toate detaliile care contează.

Fiecare călătorie poate să fie una extraordinară, indiferent că e o vacanță sau o călătorie de afaceri. La noi găsiți cele mai bune oferte într-un singur loc, astfel încât să rezervați oferta ideală fără efort și griji. Indiferent unde sunteți sau ce dificultăți întâmpinați, suntem la un apel distanță, cu sfaturi și informații utile. Vă punem la dispoziție întreaga noastră experiență astfel încât să aveți parte de cele mai memorabile călătorii.

Locuri de muncă active - Avion.md

Recenziile companiei

Evaluează compania:
0 star star star star star 0 recenzii

Contacte

Număr de contact:
Rețele sociale: