Andersen Activity Park & Family Restaurant

11 posturi vacante deschise
0

Informații de bază

Domeniul de activitate:
Turism / HoReCa
Oraș:
Chișinău

Despre companie

“Andersen family restaurant & activity park” este un proiect unic, care combină un restaurant gourmet și un club cu locuri de joacă pentru copii de toate vârstele.

Complexul nostru include un spațiu de joacă cu trei nivele, locații pentru activități creative și un restaurant confortabil cu o terasă fermecătoare.

Suntem mai mult decât un simplu restaurant, mai mult decât un club pentru copii, mai mult decât un simplu punct pe hartă. Suntem o familie, de la conceptul de management de proiect până la atitudinea față de fiecare invitat în parte, indiferent de vârstă.

La noi puteți bea o cafea cu un desert delicios în timp ce copiii sunt ocupați cu profesori de artă, puteți lua cina într-o atmosferă intimă și liniștită, alături de familie, sau celebra un eveniment. Mereu vom fi bucuroși să vă ajutăm la organizarea sărbătorii perfecte de la A la Z!

Am văzut odată că în lumea modernă, copiii și adulții par să trăiască în niște „lumi separate”, unde fiecare este preocupat de lucruri diferite. Și atunci am decis să rezolvăm problema! “Andersen family restaurant & activity park” este un loc în care se simt bine atât adulții, cât și copiii!

Locuri de muncă active - Andersen Activity Park & Family Restaurant

Recenziile companiei

Evaluează compania:
0 star star star star star 0 recenzii

Contacte

Pagina web:
Rețele sociale:
Adresa principală a companiei:
Chișinău
Adresă adițională:
Chișinău, Ciocana
Adresă adițională:
Chișinău, Buiucani