Mai multe informații despre CV și posibilitatea de a contacta candidatul vor fi disponibile după înregistrare.
CV de la 08.10.2025

Bucătar, sous chef

20 000 lei

Informații de bază

Nume, Prenume:
*disponibil în Premium de la 3 luni și VIP
Data nașterii:
09 Noiembrie 2000 (25 ani)
Experiență:
1 an 9 luni
Program de lucru:
Part-time, Program flexibil
Oraș:
Chișinău
Număr de contact:
*disponibil în Premium de la 3 luni și VIP
E-mail:
*disponibil în Premium de la 3 luni și VIP
Rețele sociale:
*disponibil în Premium de la 3 luni și VIP

Domeniul de activitate

Alimentație / HoReCa

Experiență (1 an 9 luni)

Radisson Blue Leogrant

(Chișinău)

Septembrie 2023 - Iunie 2025
(1 an 9 luni)
Bucatar

Responsabilități:

Cerințele: să respect igiena personală și respectarea normelor HACCP
Coordonarea între secții ,transmiterea clară a comenzilor,pregătirea mise en place
Responsabilități: în calitate de chef de partie,verificarea stocului propriu,responsabil de secția caldă.

Limbi străine

Engleza — Mediu
Abilități cheie
Lucru sub presiune cunoștințe culinare solide Adaptabilitate Comunicare Empatie Învățare continuă Lucru în echipa Toleranță Umor

Permis de conducere

Categorie — B

Recomandări

Radisson Blue

Aurelia Grigorita (Pastry chef)

CV-uri similare

CV de la 09.06.2022 a fost online la 12:50
Vârsta:20 ani
Experiență: 7 luni
Ultimul loc de muncă: Promoter
Comapie imobiliară , (7 luni) Noiembrie 2021 - Iunie 2022
Chișinău Part-time
CV de la 12.01.2025
Vârsta:18 ani
Chișinău Tură de noapte
CV de la 18.03.2025
Vârsta:20 ani
Experiență: 3 ani 5 luni
Ultimul loc de muncă: Barman
Piers , (5 luni) Mai 2023 - Octombrie 2023
Chișinău Full-time, Part-time, În ture, Tură de noapte 10 000 lei
CV de la 25.09.2022
Vârsta:23 ani
Experiență: 3 ani 10 luni
Ultimul loc de muncă: Chelner
Europa Hotel , (1 lună) Iulie 2022 - August 2022
Chișinău Full-time