Mai multe informații despre CV și capacitatea de a contacta candidatul vor fi disponibile după înregistrare.
CV de la 24.01.2024

Sunt gata să accept orice funcție

12 000 lei

Informații de bază

Nume, Prenume:
*disponibil în Premium de la 3 luni și VIP
Data nașterii:
17 Iulie 2004 (19 ani)
Program de lucru:
În ture, Tură de noapte
Oraș:
Strășeni
Număr de contact:
*disponibil în Premium de la 3 luni și VIP
E-mail:
*disponibil în Premium de la 3 luni și VIP
Rețele sociale:
*disponibil în Premium de la 3 luni și VIP

Domeniul de activitate

Fără Experiență Studenți

Despre mine

Cu o abilitate remarcabilă de a socializa, harnicia și responsabilitatea mea sunt punctele forte care mă definesc ca o persoană valoroasă în orice echipă. Indiferent de mediu sau context social, îmi găsesc cu ușurință calea de a mă conecta cu oamenii și de a construi relații solide și autentice.
Sunt pasionată de a învăța lucruri noi și de a-mi depăși limitele, și nu mă tem să depun eforturi suplimentare pentru a atinge obiectivele propuse. Mă dedic cu entuziasm și perseverență în tot ceea ce fac, punându-mi întotdeauna abilitățile și cunoștințele în slujba proiectelor și echipei.
Sunt o profesionistă orientată către rezultate și înțeleg importanța respectării termenelor limită și a angajamentelor asumate. Mă implic în mod activ în proiecte și sarcini, asigurându-mă că totul este realizat cu precizie. Pot fi încredințată cu sarcini de înaltă importanță, iar rezultatele vor fi întotdeauna la nivelul așteptărilor.

Studii (Superioare în desfășurare)

09.2023 - Prezent
Universitatea Tehnică a Moldovei

Facultatea, specialitatea: Facultatea Inginerie Economică și Bussines Contabilitate

Oraș: Chișinău

Limbi străine

Engleza — Expert
Rusa — Începător
Spaniola — Începător
Abilități cheie
Excel Limbi străine Adaptabilitate Asertivitate Comunicare Creativitate Empatie Etica în muncă Gândire critică Învățare continuă Leadership Lucru în echipa Networking Rezistență la frustrare Soluționarea problemelor Time Management Toleranță Umor

Permis de conducere

Categorie — B1, B
Cu automobil Personal

Voluntariat

Februarie 2019 - Ianuarie 2024
Biserica Agape

Particip activ în cadrul diferitor proiecte din Moldova în activitățile și evenimentele sociale. Mă ocup de organizare, pregătire și gestionarea responsabilităților, de intereacțiunea cu audiența. De 2 ori pe săptămâna mă implic activ în satul Ghelăuza, ajutând copiii din familiile defavorizate. Îi ajut la facerea temelor de acasă de la școală, oraganizez diferite activități pentru a le dezvolta capacitățile fizice, cât și intelectuale

Certificări

Ianuarie 2023 - Mai 2023
Cambridge English Level 1 Cerificate in ESOL International

Dispun de cerificatul de la compania Cambridge Assesment English, în cadrul căreia am susținut un examen pentru a-mi evalua compentențele în limba engleză. În urma examenului, mi s-a atribuit nivelul B2. De asemenea acest certificat mi-a oferit oportunitatea de a fi eliberată de examenul de Bacalaureat la limba engleză cu nota 10.

Hobby-uri

Sunt o persoană pasionată de activități variate. Chitara este o parte importantă a vieții mele, oferindu-mi o modalitate unică de exprimare și relaxare. Îmi place să citesc, explorând universuri noi și idei intrigante. Organizarea evenimentelor este o altă latură a personalității mele, evidențiindu-mi abilitățile organizatorice și atenția la detalii. Tenisul de camp aduce o doză sănătoasă de activitate fizică și oportunitatea de a dezvolta abilități sportive. Aceste hobby-uri contribuie la diversitatea și echilibrul vieții mele.

Cv-uri similare

CV de la 07.07.2023
Vârsta:18 ani
Experiență: 2 luni
Ultimul loc de muncă: lucru in ture
orice , (2 luni) Iulie 2023 - Septembrie 2023
Chișinău În ture 10 000 lei
CV de la 11.05.2023
Vârsta:27 ani
Experiență: 4 ani 6 luni
Ultimul loc de muncă: Vinzator-Casier sala de comerţ ,stivuitorist
Metro Cash & Cary , (4 ani 6 luni) Noiembrie 2019 - Prezent
Chișinău Part-time, Tură de noapte
CV de la 19.09.2023
Vârsta:16 ani
Chișinău Tură de noapte