TRAVOD

Compania a fost verificată
1 posturi vacante deschise
0

Informații de bază

Domeniul de activitate:
Prestări servicii
Numar de angajati:
140
Oraș:
Chișinău
Adresa principală a companiei:
Strada Eminescu 72

Despre companie

Travod, un furnizor global de servicii lingvistice care împuternicesc oameni WOW să livreze rezultate excepționale. Compania noastră a fost fondată în 2010 cu sediul actual în Manchester (UK), cu misiunea de a oferi servicii lingvistice de înaltă calitate clienților din întreaga lume.

Astăzi, Travod este numără 130+ de angajați (local și internațional), o comunitate de 20.000+ lingviști care traduc pentru clienții noștri în peste 100 de limbi.

La Travod, mizăm pe crearea unui mediu în care fiecare membru se simte apreciat, respectat și încurajat să aibă succes.

Pilonii filozofii noastre sunt:

1. Un puternic sentiment de apartenență:
Ca membru al echipei noastre, ești apreciat, susținut și încurajat să aduci valoare adăugată companiei. Inițiativele noastre de team building și provocările interne întăresc legăturile dintre noi.

2. Oameni WOW:
Membrii noștri sunt amabili, întotdeauna săritori la nevoie și cu un simț al umorului dezvoltat. Ei sunt respectuoși, politicoși și deschiși, inteligenți, talentați și pasionați de munca lor.
Credem că membrii noștri sunt forța motrice din spatele succesului nostru și ne străduim să creăm o cultură de lucru pozitivă care promovează munca în echipă și colaborarea.

3. Încredere și autonomie:
Noi avem încredere în angajații noștri și le oferim libertate, flexibilitate și autonomie pentru a reuși. Politicile noastre de lucru la distanță și lipsa micro- managementului ne fac o alegere ideală pentru cei care apreciază încrederea și independența.

4. Oportunități de creștere:
Cu o poveste unică, un mediu de lucru internațional și sprijin din partea liderilor de echipă și colegilor bine pregătiți, veți avea oportunități nelimitate pentru creștere și dezvoltare.

Beneficii

Ceai / cafea / snacksuri

Zonă de recreere

Bonusuri și prime în funcție de performanță

Team - building

Cursuri de limbi străine

Traininguri

Foto și video

Locuri de muncă active - TRAVOD

Recenziile companiei

Evaluează compania:
0 star star star star star 0 recenzii

Articolele companiei

Cele 3 miracole ale Crăciunului

Cele 3 miracole ale Crăciunului

Luna Decembrie are un farmec aparte. Aduce oamenii împreună indiferent de credințe, loc sau tradiții. A fost o lună minunată pentru noi, cei din Mondia. O lună în care colegii din Travod au sărbătorit alături de cei din Wordminds și au simțit magia în fiecare secundă. Iată cele 3 miracole…
Citiți în întregime
2258 29-12-2021

Contacte

Adresa principală a companiei
Chișinău, Strada Eminescu 72
Număr de contact:
Pagina web:
Rețele sociale: