Simplex

Compania a fost verificată
10 posturi vacante deschise
1

Informații de bază

Domeniul de activitate:
Comerț / Retail
Numar de angajati:
80
Oraș:
Chișinău
Adresa sediului central:
str. Chișinăului 11

Despre companie

Simplex – companie specializată în comercializarea produselor termo, hidro, obiectelor sanitare, climatizare și ventilare, este orientată în permanență spre dezvoltare și tinde să adauge valoare prin serviciile oferite.

Înființată din dorința de a oferi soluții performante în domeniul instalațiilor și a obiectelor sanitare, oferta companiei include produse de o calitate recunoscută mondial, produse ale unor branduri celebre a producătorilor de marcă. 

Obiectivul permanent al companiei îl constituie diversificarea gamei de produse în măsură de a satisface toate necesitățile și exigențele consumatorilor. Optând pe maximizarea gradului de satisfacție a partenerilor săi, compania tinde să construiască o relație de parteneriat cu aceștia, bazată pe încredere și respect. 

Simplex pune valoare pe transparență în comunicarea cu clienții, de aceea investeste semnificativ în instruirea și dezvoltarea personalului său. Compania noastră pune accentul pe consultanța tehnică competentă și orientarea serviciilor către client.

Foto și video

Locuri de muncă active - Simplex

Recenziile companiei

Evaluează compania:
0 star star star star star 0 recenzii

Contacte Simplex

Adresa sediului central:
Chișinău, str. Chișinăului 11
Număr de contact:
E-mail:
personal@simplex.md
Pagina web:
Rețele sociale: