Procter&Gamble

2 posturi vacante deschise
0

Informații de bază

Domeniul de activitate:
Producere
Țara:
România

Despre companie

Fabrica P&G din Urlati si-a deschis portile in anul 2010 iar aici sunt produse marci de renume precum Pantene si Head&Shoulders. Incepand cu anul 2021, P&G a deschis o a doua fabrica in Urlati, fabrica ce produce capsule de detergent Ariel pods. Aceasta fabrica este intr-o continua expansiune asa ca oportunitatile nu vor intarzia sa apara.

In fabrica din Urlati investim in oamenii nostri. Vei avea parte de instruire de specialitate, ajutor pentru a te adapta cat mai repede, iar salariul tau va creste pe masura ce-ti vei dezvolta competentele si vei progresa.

In fabrica P&G din Urlati vei descoperi un mediu de lucru divers si interesant. Ne apreciem si respectam angajatii, suntem corecti unii cu altii si lucram impreuna pentru a castiga. De asemenea, siguranta angajatilor si calitatea sunt elemente cheie ale culturii noastre.

In P&G Urlati angajatii se bucura de un salariu motivant si o multime de beneficii cum ar fi al 13-lea salariu, prima pentru o vacanta fara griji, decontarea serviciilor stomatologice sau a ochelarilor de vedere, asigurare medicala privata, tichete de masa si abonament sportiv decontat.
In interiorul fabricii vei descoperi o multitudine de beneficii si modalitati de petrecere a timpului liber precum o sala de fitness, o masa de fussball, fotolii profesionale de masaj si o gradina in care te vei putea deconecta.

Ne place sa credem ca cele mai bune idei pornesc de la conexiunile creative care se intampla intre angajatii nostri talentati. Incurajam echipele din diferite departamente sa lucreze impreuna si sa vina cu noi idei pentru provocarile pe care le intampinam.

Locuri de muncă active - Procter&Gamble

Recenziile companiei

Evaluează compania:
0 star star star star star 0 recenzii

Contacte

Adresa principală a companiei
România, Urlati
Număr de contact:
Pagina web:
Rețele sociale: