Parkopedia Parking Services

1 posturi vacante deschise
0

Informații de bază

Domeniul de activitate:
IT / Telecom
Numar de angajati:
80
Oraș:
Chișinău
Adresa sediului central:
str. Bulgara 56

Despre companie

Parkopedia a fost fondată în 2007 cu misiunea de a răspunde la orice întrebare despre parcare,  oriunde în lume. Parkopedia ajută șoferii să găsească parcare rapid, ușor și convenabil, fără a fi nevoie să circule ore întregi.

In prezent, suntem liderul mondial în servicii de parcare printre furnizorii de informații despre parcare, utilizat de milioane de șoferi și organizații, de la Apple la Volkswagen și mulți alții. Creăm o lume mai bună pentru șoferi, producători și industrii.


Căutăm oameni proactivi, curajoși și care doresc să depășească limitele a ceea ce este considerat realizabil. Ne străduim să creăm un mediu de lucru excelent pentru toți angajații noștri. Căutăm în permanență feedback de la echipă, ascultăm și lucrăm din greu pentru a menține o atmosferă de lucru ideală! Credem ca talentele voastre, ambițiile și determinarea ne vor ajuta echipa să livrăm soluții inovatoare de parcare peste tot în lume!


Oferim încredere tuturor angajaților și știm că fiecare avem programe de lucru diferite, familii și vieți în afara biroului. Ca urmare, oferim concediu anual nelimitat, program flexibil de lucru și posibilitatea de a lucra de acasă. În plus, menținem o cultură deschisă și transparentă și facem tot posibilul să ne ajutăm reciproc și să realizăm tot ceea ce ne propunem .

Va așteptăm cu drag în echipa noastră!


Locuri de muncă active - Parkopedia Parking Services

Recenziile companiei

Evaluează compania:
0 star star star star star 0 recenzii

Contacte Parkopedia Parking Services

Adresa sediului central:
Chișinău, str. Bulgara 56
Număr de contact:
+37369768386
E-mail:
daniil@parkopedia.com
Rețele sociale: