Lorema Estetic

Compania a fost verificată
9 posturi vacante deschise
0

Informații de bază

Domeniul de activitate:
Comerț / Retail
Numar de angajati:
50
Oraș:
Chișinău
Adresa principală a companiei:
Strada Bogdan Voievod, 2/C of. 4/P

Despre companie

Compania LorEmA Esthetic fondată în 2014, vine să răspundă cerințelor actuale în domeniul frumuseții și a medicinei estetice, contribuind la dotarea cu produse profesionale de înaltă calitate, necesare pentru buna funcționare a industriei estetice. De-a lungul timpului, compania a câștigat o reputație pozitivă în rândul medicilor – cosmetologi, clinicilor medicale, saloanelor estetice, prin asigurarea serviciilor la cel mai înalt nivel de deservire, consultanță și educație în domeniul de beauty.

LorEmA Esthetic importă și distribuie în exclusivitate produse cosmetice și echipamente estetice profesionale. Partenerii noștri sunt companiile producătoare din Europa care răspund celor mai exigente standarde europene de calitate – GMP, ISO, EU, CE, QUALITY CONTROL.

LorEmA Esthetic colaborează doar în baza contractelor de exclusivitate, asigurând clienților produse profesionale, calitative, originale direct de la producător. Livrarea produselor este gratuită și la timp, în orice regiune.

LorEmA Esthetic are tendința de a fi în pas cu ultimele inovații din domeniul estetic, dar şi dezvoltarea nivelului de pregătire profesională a specialiştilor.
Doar un specialist bine informat va putea oferi clientului ce este mai bun. De aceea, organizăm cursuri, training-uri și seminare cu implicarea profesioniștilor din domeniul estetic, în parteneriat cu producătorii mărcilor produselor exclusive importate de LorEmA Esthetic.

Beneficii

Mobil

Deplasări de serviciu

Traininguri

Călătorii

Locuri de muncă active - Lorema Estetic

Recenziile companiei

Evaluează compania:
0 star star star star star 0 recenzii

Contacte

Adresa principală a companiei
Chișinău, Strada Bogdan Voievod, 2/C of. 4/P
Număr de contact:
Pagina web:
Rețele sociale: