Kameleon

Compania a fost verificată
3 posturi vacante deschise
0

Informații de bază

Domeniul de activitate:
Producere
Numar de angajati:
35
Oraș:
Chișinău
Adresa principală a companiei:
str. Voluntarilor 3

Despre companie

KAMELEON - Producător Național de Ferestre, Uși, Rolete, Porți

Kameleon - Suntem o companie cu o prezență solidă pe piața industriei încă din 2011, dedicată producției autohtone de Ferestre Termopan, Uși, Porți, Rolete, Automatizări, Marchize, Pergole și Obloane. Ne mândrim cu o experiență vastă și o echipă de profesioniști dedicați, cărora le pasă de fiecare detaliu al produselor noastre.

Calitatea este fundamentul activității noastre. Folosim tehnologii moderne și materiale de înaltă calitate pentru a produce ferestre, uși, porți, și rolete durabile, estetice și eficiente energetic. Fiecare produs este supus unor standarde riguroase de control al calității pentru a asigura că oferim cel mai bun produs posibil.

Suntem mereu la curent cu cele mai recente tendințe și tehnologii din industrie, iar aceasta ne permite să oferim produse inovatoare. De asemenea, suntem deschiși la proiecte personalizate, oferind soluții de design care să se potrivească perfect nevoilor și gusturilor clienților noștri.

Colaborăm cu clienți diversificați, de la proprietari de case la dezvoltatori imobiliari, construind parteneriate solide bazate pe încredere și profesionalism. Echipa noastră este mereu disponibilă pentru a oferi consultanță și a ghida în alegerea celor mai potrivite soluții pentru proiectul fiecărui client.

Din motive că echipa noastră se mărește suntem în căutare de oameni talentați, pasionați de vânzări, de rezultate și de instruire continuă, deoarece atunci când oamenii pasionați lucrează împreună, se pot întâmpla adevărate minuni. 

Beneficii

Mobil

Ceai / cafea / snacksuri

Zonă de recreere

Cărți de vizită

Bonusuri și prime în funcție de performanță

Team - building

Traininguri

Uniformă

Zile suplimentare de concediu

Daruri pentru diferite ocazii

Călătorii

Foto și video

Locuri de muncă active - Kameleon

Recenziile companiei

Evaluează compania:
0 star star star star star 0 recenzii

Contacte

Număr de contact:
Pagina web:
Rețele sociale:
Adresa principală a companiei:
Chișinău, str. Voluntarilor 3
Adresă adițională:
Chișinău, str. Muncești 94