Această companie FANTASTICĂ la moment a suplinit toate locurile de muncă. Curând însă își vor extinde echipa și cu siguranță vor avea nevoie de tine. Revino peste un timp.

HERITAGE INTERNATIONAL SCHOOL

0 posturi vacante deschise
0

Informații de bază

Domeniul de activitate:
Învățământ
Numar de angajati:
120
Oraș:
Chișinău
Adresa sediului central:
bd. Dacia, 45A

Despre companie

Şcoala Internaţională Heritage, ca şcoală internaţională integrală, este fondată pe baza convingerii că toţi copiii au dreptul la educaţie relevantă, care să dezvolte şi să stimuleze gândirea critică, inteligenţa emoţională, rezistenţa, înţelepciunea şi auto-exprimarea fiecărui copil, pregătindu-i pe tineri să contribuie semnificativ la dezvoltarea lumii în care trăim, să devină viitori lideri şi cetăţeni globali încrezători în societăţile lor locale şi internaţionale.

Pe lângă faptul că este singura Școală Cambridge din Moldova, Heritage:

- a fost aleasă să găzduiască runda regională a competiției academice internaționale „World Scholar’s ​​Cup” timp de trei ani consecutiv, reunind sute de elevi, profesori, jurați și voluntari din toată țara,

- a primit „British Council’s International School Award”, un sistem de acreditare care recompensează școlile cu un element global semnificativ în programele lor de învățământ.

- s-a alăturat comunității internaționale „Global School Alliance”, un proiect care reunește pe aceeași platformă peste 180 de membri activi din 50 de țări din întreaga lume, care își propun să transforme educația la nivel global.

- a fost premiată cu „eTwinning School Label 2020-2021”, pentru că este un model în domenii precum: practicile digitale, practicile de siguranță online, abordările inovatoare și creative în pedagogie, promovarea dezvoltării profesionale continue a profesorilor și promovarea practicilor de învățare prin colaborare pentru profesori și elevi.                                               

- a devenit membru acreditat și conform al Consiliului Școlilor Internaționale Britanice („COBIS”) – asociație care reprezintă peste 450 de școli și organizații de calitate la nivel global, care educă peste 150.000 de elevi, cu peste 30.000 de profesori angajați în 80 de țări, oferind o gamă largă de servicii și resurse pentru sectorul școlilor internaționale.

Cel mai recent eveniment din cadrul școlii, care se desfășoară în acest an, este lansarea Liceului, singurul din Moldova care oferă curriculumul și calificările/diplomele „Cambridge International AS & A Level” – un „bilet” spre peste 1400 de instituții superioare din 195 de țări, inclusiv universități de top și din Ivy League.

Recenziile companiei

Evaluează compania:
0 star star star star star 0 recenzii

Contacte HERITAGE INTERNATIONAL SCHOOL

Adresa sediului central:
Chișinău, bd. Dacia, 45A
Număr de contact:
Pagina web:
Rețele sociale: