FORTITUDO SRL

Compania a fost verificată
2 posturi vacante deschise
0

Informații de bază

Numar de angajati:
80
Oraș:
Chișinău
Adresa principală a companiei:
str. Constructorilor, 5

Despre companie

S.R.L. FORTITUDO este o companie cu experiență, formată dintr-o echipă tînără și dinamică, cu cea mai mare creștere în sfera proiectării și montării turnurilor de telecomunicații, a rețelelor electrice interioare și exterioare, realizarea lucrărilor de construcție.

Înființată în 1996, S.R.L. Fortitudo a ajuns astăzi o firma apreciată de multă lume, facînd față cu succes concurenței acerbe, deoarece răspunde cu profesionalism la cerințele tot mai diversificate ale clienților.

Societatea se află într-un permanent proces de perfectionare și oferă soluții la „cheie”, începînd cu proiectarea detaliată, montarea și finisînd cu punerea în funcțiune și deservirea tehnică ulterioară a obiectului dat în exploatare.

Un client mulțumit reprezintă o foarte bună formă de promovare.

Aceasta este probabil  pentru faptul ca majoritatea clienților noi ne contactează datorită recomandării firmei de către clienții vechi.

Acordăm atenție fiecărui element al procesului de activitate și nu ne permitem să tratăm cu superficialitate nici cea mai mică parte a proiectului aflat în desfășurare.

Locuri de muncă active - FORTITUDO SRL

Recenziile companiei

Evaluează compania:
0 star star star star star 0 recenzii

Contacte

Adresa principală a companiei
Chișinău, Stăuceni, str. Constructorilor, 5
Număr de contact:
Pagina web: