Această companie FANTASTICĂ la moment a suplinit toate locurile de muncă. Curând însă își vor extinde echipa și cu siguranță vor avea nevoie de tine. Revino peste un timp.

Cegedim Service Center

0 posturi vacante deschise
0

Informații de bază

Domeniul de activitate:
IT / Telecom
Numar de angajati:
330

Despre companie

Facem parte din grupul Cegedim, care a luat fiinta in anul 1969 in Franta. Suntem o companie inovatoare, prezenta world-wide, ce furnizeaza tehnologii si servicii specializate in gestionarea fluxurilor digitale din domeniul sanatatii si B2B, precum si in crearea de software pentru afaceri, destinate cadrelor medicale si profesionistilor din diferite domenii de activitate.

Cegedim a crescut si s-a dezvoltat de-a lungul anilor, creand noi linii de business si cucerind noi spatii. Astfel, in 2017, in Romania a luat nastere un CENTRU DE SERVICII dedicat CEGEDIM, care promoveaza si cultiva un important set de valori, precum: Integritatea, Responsabilitatea, Respectul fata de angajatii sai si Spiritul de echipa.

Astazi, ne dorim sa vorbim despre acest Centrul de Servicii din Bucuresti si persoanelor din REPUBLICA MOLDOVA, deoarece consideram ca avem proiecte atractive si istorii frumoase de impartasit pentru oamenii de peste Prut.

Pentru noi, oamenii sunt resursa cea mai importanta si componenta de succes a tuturor activitatilor. De aceea, am avut grija sa cultivam un mediu de lucru placut, prietenos si dinamic, in care domina multiculturalitatea si proximitatea dintre manageri si echipe.

Suntem atenti la cum se simt colegii la munca si venim in intampinarea lor cu diferite actiuni si activitati care sa ii dezvolte pe de-o parte, dar sa le si sporeasca starea de bine pe de alta parte. In afara de diferitele actiuni pentru echipe, pe care le intreprindem, dam sansa la crestere alaturi de noi si incurajam promovarile si mobilitatile interne.

Ca si in 2021, anul urmator ne aduce vesti bune despre proiecte noi si colaborari fructuoase. Pe partea de recrutare, acest lucru se traduce prin interviuri intr-un format deschis si modern, descoperiri de noi talente si posibilitati de crestere si valorizare a potentialului uman.

 

Recenziile companiei

Evaluează compania:
0 star star star star star 0 recenzii

Contacte

Rețele sociale: