Banca Națională a Moldovei

Compania a fost verificată VIP Account
40 posturi vacante deschise
0

Informații de bază

Domeniul de activitate:
Bănci / Servicii financiare
Numar de angajati:
500
Oraș:
Chișinău
Adresa sediului central:
Grigore Vieru Blvd 1

Despre companie

Banca Națională a Moldovei (BNM), în calitate de bancă centrală a statului, are următoarele domenii de activitate de bază: politica monetară și piețe financiare, stabilitatea financiară, supravegherea băncilor, sisteme de plăţi și operațiuni cu numerar. În vederea realizării cu succes a obiectivelor trasate, BNM își dezvoltă încontinuu cadrul de reglementare, de raportare și de guvernanță instituțională.

Politica noastră de recrutare constă în selectarea şi angajarea persoanelor cu experiență, dar și a absolvenților din diferite domenii (economie, jurisprudenţă, tehnologii informaţionale etc), care prin responsabilitate, profesionalism și cooperare vor contribui la atingerea obiectivelor BNM.

Angajarea la Banca Naţională a Moldovei se efectuează în bază de concurs, iar comisiile de testare formate din specialişti din cadrul instituției evaluează gradul de cunoaştere de către candidaţi a domeniului de specialitate, a limbilor moderne și a tehnologiilor informaţionale.

,,Să fii parte din echipa Băncii Naționale a Moldovei reprezintă o experiență unică de dezvoltare profesională și personală. Fiind angajat al BNM, vei avea satisfacția de a te afla într-un mediu profesionist și vei contribui personal la îndeplinirea obiectivelor de responsabilitate civică.”

Beneficii

Ceai / cafea / snacksuri

Ceai / cafea / snacksuri

Bonusuri și prime în funcție de performanță

Bonusuri și prime în funcție de performanță

Team - building

Team - building

Echilibru viață personală / profesională

Echilibru viață personală / profesională

Foto și video

Locuri de muncă active - Banca Națională a Moldovei

Recenziile companiei

Evaluează compania:
0 star star star star star 0 recenzii

Contacte Banca Națională a Moldovei

Adresa sediului central:
Chișinău, Grigore Vieru Blvd 1
E-mail:
recrutare@bnm.md
Pagina web:
Rețele sociale: