Această companie FANTASTICĂ la moment a suplinit toate locurile de muncă. Curând însă își vor extinde echipa și cu siguranță vor avea nevoie de tine. Revino peste un timp.

ATA Consult SRL

Compania a fost verificată
0 posturi vacante deschise
0

Informații de bază

Domeniul de activitate:
Bănci / Servicii financiare
Numar de angajati:
20
Oraș:
Chișinău
Adresa principală a companiei:
str. Calea Ieşilor 8

Despre companie

ATA Consult SRL este o companie locală de servicii integrate de audit și consultanță financiară şi fiscală, dedicată clienților săi şi susţinându-i în a-și construi afacerea cu încredere și a o dezvolta într-un mod sustenabil.

Auditul a fost temelia competenței noastre timp de peste 10 de ani. Această experiență este completată de un portofoliu echilibrat de servicii de audit, consultanță financiară, fiscală, de conformitate și juridică, menite să susțină adaptarea la nevoile în continuă schimbare ale clienților noștri.

Nivelul nostru înalt de competență ne permite să asistăm clienți din diferite domenii menținând în același timp o abordare agilă, personalizată și unică. Acționăm ca o echipă integrată care colaborează strâns. Acest aspect ne permite să furnizăm fiecărui client un serviciu personalizat de cea mai înaltă calitate, bazându-ne pe cunoștințele noastre locale, diversitatea culturală și perspectiva globală.

Recenziile companiei

Evaluează compania:
0 star star star star star 0 recenzii

Contacte

Adresa principală a companiei
Chișinău, str. Calea Ieşilor 8
Număr de contact:
Pagina web: