DRA DRAEXLMAIER AUTOMOTIVE SRL

Compania a fost verificată
4 posturi vacante deschise
0

Informații de bază

Domeniul de activitate:
Producere
Numar de angajati:
5000
Oraș:
Bălți
Adresa principală a companiei:
Str. Industriala 4

Despre companie

WE CREATE CHARACTER - Inovațiile Grupului DRÄXLMAIER marchează caracterul automobilelor premium din întreaga lume. În calitate de partener de sisteme pentru producători remarcabili de automobile, cum ar fi Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche și VW, precum și producători de automobile californiene, dezvoltăm și producem sisteme complexe de cablaje, componente electrice și electronice centrale, interioare exclusive și sisteme de stocare pentru asigurarea mobilității electrice. Acoperim întregul lanț, de la idea inițială, prin proces de dezvoltare și producție, până la livrarea în secvență pe liniile de asamblare ale clienților.

Grupul DRÄXLMAIER este în Top 100 de furnizori de automotive din lume și operează în mai mult de 65 de locații în peste 20 de țări. Fondată în Germania în 1958, compania are acum în jur de 74.000 de angajați la nivel mondial. În 2022, Grupul a generat vânzări de 5,1 miliarde de euro.

Fascinația pentru automobile este ceea ce ne marchează produsele și îi motivează pe angajați. Împreună cu pasiunea pentru automobile și entuziasmul pentru inovație, angajamentul lor este o condiție prealabilă excelentă pentru a găsi continuu modalități inteligente și sustenabile noi de modelare a caracterului automobilului.

La DRÄXLMAIER, tinerii profesioniști își pot continua cariera în industria de automotive. Cei cu experiență de lucru vor găsi noi provocări și modalități individuale de a-și continua dezvoltarea în cadrul Grupului. În calitate de companie de familie administrată de proprietar, simțim o obligație deosebită față de angajații noștri. Suntem convinși că un mod de gândire responsabil și pe termen lung este esențial pentru succesul economic.

Oferim poziții vacante atractive, în special în domeniul tehnologiei, ingineriei și tehnologiei informației.

La www.draexlmaier.jobs veți găsi toate informațiile referitoare la oportunitățile de carieră la DRÄXLMAIER.

Beneficii

Tichete de masă

Bonusuri și prime în funcție de performanță

Traininguri

Uniformă

Recenziile companiei

Evaluează compania:
0 star star star star star 0 recenzii

Contacte

Adresa principală a companiei
Bălți, Str. Industriala 4
Număr de contact:
Rețele sociale: