Больше информации о резюме и возможность связаться с кандидатом будут доступны после регистрации.
Резюме от 28.06.2023

Digital Marketing Expert, Project Manager, Content Creator

20 000 лей

Основная информация

Имя, Фамилия:
*доступно в Premium от 3-х месяцев и VIP
Дата рождения:
13 Марта 1997 (27 лет)
Oпыт:
Вид занятости:
Full-time, Part-time, Работа посменно
Город:
Кишинёв
Телефон:
*доступно в Premium от 3-х месяцев и VIP
Эл. почта:
*доступно в Premium от 3-х месяцев и VIP
Социальные сети:
*доступно в Premium от 3-х месяцев и VIP

Сфера деятельности

Grafică / Webdesign / DTP Marketing / Publicitate / PR Project Management Relații clienți / Call centre

Обо мне

Sunt o persoană entuziastă și dedicată, cu o pasiune profundă pentru Marketing și Creație. Cu o experiență solidă în Digital Marketing, sunt motivat să îmbin abilitățile mele tehnice și creativitatea pentru a aduce contribuții semnificative în orice mediu de lucru.

Ceea ce mă definește este angajamentul meu pentru excelență și dorința mea constantă de a învăța și de a crește profesional. Sunt un comunicator eficient și un coleg de echipă colaborativ, capabil să lucrez atât de sine stătător, cât și în cadrul unor echipe diverse și multidisciplinare.

Pe lângă abilitățile mele tehnice și profesionale, pun un accent deosebit pe dezvoltarea personală și profesională continuă. Sunt mereu în căutare de noi oportunități de a învăța și de a evolua, fie că este vorba despre dobândirea de noi competențe sau explorarea unor domenii noi de interes. Sunt convins că succesul vine dintr-o combinare între pasiune, perseverență și o abordare proactivă.

Îmi propun să aduc această mentalitate pozitivă și orientată spre rezultate în orice rol profesional și să contribui la atingerea obiectivelor organizaționale. Cu o atitudine pozitivă și o dorință de a face mereu un pas înainte, sunt entuziasmat să explorez noi oportunități și să contribui la succesul și creșterea unei organizații dinamice și inovatoare.

Oпыт

HUGE Creative Agency

(Кишинёв)

Март 2023 - Настоящее время
CEO, Project Manager

Обязанности:

Cu o experiență vastă în domeniul marketingului digital, de 7 ani, am lansat propria agenție. Am responsabilitatea de a dezvolta și implementa strategii de creștere a afacerii, de a gestiona eficient echipele și resursele, precum și de a asigura o comunicare strânsă cu clienții și partenerii. Am coordonat diverse proiecte de marketing digital, de la SMM și publicitatea pe rețelele sociale până la campanii complexe, creare de conținut și strategii. Analiza constantă a performanței și adaptarea continuă a strategiilor au fost aspecte esențiale ale rolului meu, contribuind astfel la succesul și creșterea agenției. În plus, am promovat întotdeauna o cultură a conformității și eticii în toate activitățile noastre. Cu o abordare strategică și orientată către rezultate, am obținut rezultate semnificative și am consolidat relațiile de încredere cu clienții și partenerii noștri.
Just Digital

(Кишинёв)

Август 2021 - Настоящее время
Project Manager

Обязанности:

Cu o experiență solidă în marketingul digital, am activat în calitate de project manager în cadrul unei agenții. Responsabilitățile mele includ planificarea și coordonarea proiectelor, definirea obiectivelor, gestionarea resurselor și bugetelor, monitorizarea performanței și menținerea relațiilor cu clienții. Mă remarc prin abilități solide de comunicare, leadership și rezolvare a problemelor, asigurând succesul fiecărui proiect și satisfacția clienților.
Global Store

(Кишинёв)

Июнь 2020 - Июль 2021
(1 год 1 месяц )
Video Editor, social media manager, content manager

Обязанности:

În acest rol, am fost responsabil de dezvoltarea și implementarea strategiilor de conținut video pentru promovarea produselor și serviciilor companiei pe diverse platforme online. Am utilizat cunoștințele mele solide în filmare, editare video și înțelegerea marketingului digital pentru a crea conținut multimedia atrăgător și relevant pentru publicul țintă. De asemenea, am gestionat canalele de social media și am colaborat strâns cu echipa de marketing, vânzări și design pentru a asigura coerența și eficacitatea mesajului transmis în conținutul video.

Образование (Высшее)

09.2017 - 06.2020
Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice

Факультет, специальность: Producție Film & TV

Город: Кишинёв

09.2014 - 06.2017
Colegiul Pedagogic Vasile Lupu din Orhei

Факультет, специальность: Educație preșcolară/psiho-pedagogie

Город: Оргеев

Знание языков

Румынский — Родной
Русский — Родной
Английский — Средний
Ключевые навыки
Wordpress Word Vorbitul în public Vânzări Storytelling Storyboarding Social media / comunicare digitală Rezistența fizică Redactare texte Răbdare Productivitate și organizare Powerpoint Planificarea resurselor întreprinderii Photoshop Negocierea și semnarea contractelor Motivație Modelarea proceselor de afaceri Marketing B2B Managementul stresului Managementul proiectului Managementul conflictelor Managementul brandului Lucru în echipa Introducerea datelor Inteligență emoțională Integrarea comunicării vizuale în platformele de socializare Infografie HTML Generarea de Lead-uri Gândire critică Excel Entuziasm Email marketing Editare imagini Cunoștințe generale despre afaceri Creativitate Crearea logo Crearea campaniilor de publicitate Convingere Comunicare tehnică și non tehnică Comunicare clară și eficientă Compasiune Atenție la detalii și simț estetic Apeluri reci Angajamentul clienților Analiza datelor Analiza comportamentului consumatorilor Adaptabilitate Abilități interculturale Abilități de comunicare Abilități de ascultare Abilitatea de a soluționa eficient problemele Abilitatea de a învăța rapid

Курсы / Тренинги

2022
Bazele marketingului digital
2023
Digital Marketing Strategy
2023
Google Search Campaign

Волонтерство

Сентябрь 2014 - Июнь 2017
CSPT - Orhei / Y-PEER Moldova

Сертификаты

Настоящее время - Настоящее время
Digital Marketing Strategy

Настоящее время - Настоящее время
Google Search Campaign

Настоящее время - Настоящее время
Bazele Marketingului Digital

Хобби

Antreprenoriat. Autodezvoltare. Fitness. Lectură. Cinema. Călătorii.

Рекомендации

Franceza Oriunde

Inga Chilcevscaia (CEO)

Global Store

Natalia Neagu (Director de Marketing)

Pumba Creative Studio

Vadim Șeptichin (CEO)

Похожие резюме

Резюме от 21.04.2023
Возраст:24 лет
Oпыт: 1 год 6 месяцев
Последнее место работы: Social Media Manager, Designer grafic, ADS manager
Leader Energy , (1 год 6 месяцев) Октябрь 2022 - Настоящее время
Кишинёв Part-time
Резюме от 25.05.2022
Возраст:21 лет
Последнее место работы: UX/UI designer
Freelance
Кишинёв Full-time, Part-time
Резюме от 02.12.2023
Возраст:45 лет
Oпыт: 8 лет 2 месяца
Последнее место работы: Vinzator produse patisarie si cafea
SRL Servico Prim Grup , (8 лет 2 месяца ) Февраль 2016 - Настоящее время
Яловены Full-time, Part-time 8 000 лей