Больше информации о резюме и возможность связаться с кандидатом будут доступны после регистрации.
Резюме от 06.06.2023

Sunt gata să accept orice funcție

Основная информация

Имя, Фамилия:
*доступно в Premium от 3-х месяцев и VIP
Дата рождения:
30 Апреля 2007 (17 лет)
Вид занятости:
Full-time, Part-time, Работа посменно
Город:
Кишинёв, Страшены
Телефон:
*доступно в Premium от 3-х месяцев и VIP
Эл. почта:
*доступно в Premium от 3-х месяцев и VIP
Социальные сети:
*доступно в Premium от 3-х месяцев и VIP

Сфера деятельности

Elevi Fără Experiență

Обо мне

Mă numesc Leonard, sunt un elev cu vârsta de 16 ani si doresc sa îmi gasesc un loc de munca. Să obțin experiență de lucru în domeniul IT: Îmi doresc să încep să acumulez experiență în domeniul IT, deoarece sunt pasionat de tehnologie și îmi place să explorez noile tendințe și inovații. Vreau să găsesc oportunități de stagiatură sau internship într-o companie IT locală sau să învăț pe cont propriu și să dezvolt abilități tehnice relevante.

Pe lânga experiența de lucru care doresc sa o obțtin aș vrea să particip la proiecte de programare și dezvoltare de software. Intenționez să particip la competiții sau proiecte școlare în care pot aplica cunoștințele mele de programare și să colaborez cu colegii mei pentru a dezvolta aplicații sau soluții tehnice.

 În al treilea rând doresc să învăț despre managementul proiectelor și colaborarea în echipă, doresc să înțeleg principiile de bază ale managementului proiectelor și să dezvolt abilități de colaborare și lucru în echipă. Aș putea participa la cluburi școlare sau organizații extracurriculare care se concentrează pe managementul proiectelor sau pe inițiative de echipă pentru a învăța cum să coordonez și să contribui la proiecte comune.

  Nu ar strica dacă aș dobândi cunoștințe în marketing și comunicare, deoarece vreau să învăț despre strategii de marketing, promovare și relații cu clienții. Aș putea participa la cursuri sau seminarii relevante, să învăț de la profesioniști din industrie și să dezvolt abilități de comunicare eficientă.

Iar nu in ultimul rând optez să dezvolt abilități de leadership și management. Îmi doresc să învăț să fiu un lider eficient și să dezvolt abilități de management. Aș putea implica în activități extracurriculare care implică coordonarea echipei sau preluarea unor roluri de conducere, cum ar fi în organizațiile studențești sau în proiecte sociale.

În conluzie, pot spune ca sunt un tânăr care dorește sa se dezvolte si sa capete noi experiențe care îl vor ajuta pe viitor în viață și în cariera de viitor.

Образование (Среднее)

09.2022 - Настоящее время
Liceul Teoretic,,Alecu Russo

Профиль: Nu sunt la factultate sau specialitate însă sunt la profil real de Liceu bazat mai mult pe mate-info.

Город: Кишинёв

Знание языков

Румынский — Эксперт
Английский — Средний
Русский — Начинающий
Ключевые навыки
Abilitatea de a învăța rapid Abilitatea de a soluționa eficient problemele Abilități de ascultare Abilități de comunicare Abilități de documentare / păstrarea evidenței Abilități interculturale Adaptabilitate Analiza datelor Android Angajamentul clienților Apeluri reci Atenție la detalii și simț estetic Compasiune Comunicare clară și eficientă Convingere Creativitate Cunoștințe generale despre afaceri Email marketing Empatie Entuziasm Gândire critică Îngrijirea și asistența pacientului Inteligență emoțională Introducerea datelor Lucru în echipa Managementul conflictelor Managementul stresului Motivație Negocierea și semnarea contractelor Outlook Powerpoint Productivitate și organizare Publisher Răbdare Redactare texte Rezistența fizică Scriere tehnică Social media / comunicare digitală Statistică User interface communication Vânzări Vorbitul în public Word

Курсы / Тренинги

2023, 4 luni
Fantastic English

Хобби

Pentru un student de 16 ani eu practic relativ destule hobby-uri, cum ar fi:

  1. Sporturi: fotbalul, baschetul, înotul, tenisul de masă,  dansul, mersul la sală;
  2. Lectura: citesc diverse cărți din diferite domenii incepând de la SF, terminand cu cărți legate de business;
  3. Fotografiatul: chiar daca nu am un aparat foto, sunt pasionat sa fac poze, incercând sa le fac cât mai profesionalist posibil;
  4. Gaming și jocuri video: sunt pasionat si de jocurile video ca ori care alt adolescent baiat, însă îmi dau seama că este nevoie sa renunț la acest hobby încetul cu încetul, deoarece cu timpul voi avea diverse responsabilitați mult mai importante decat jocurile video. Pe de altă parte dacă voi avea posibilitatea sa fiu angajat ca si tester de jocuri video aș fi foarte bucuros.   : ) 

Похожие резюме

Резюме от 02.11.2022
Возраст:17 лет
Кишинёв 3 000 лей
Резюме от 16.03.2024
Возраст:18 лет
Oпыт: 6 месяцев
Последнее место работы: Montator panouri solare
Energy Fabrik , (6 месяцев) Сентябрь 2023 - Март 2024
Кишинёв Full-time
Резюме от 29.06.2022
Возраст:18 лет
Oпыт: 9 месяцев
Последнее место работы: Deservirea clienților
Restaurant Ciocârlia , (9 месяцев) Сентябрь 2021 - Июнь 2022
Кишинёв Part-time