На данный момент у этой классной компании нет свободных рабочих мест. Но вскоре она планирует расширяться, и тогда, возможно, им понадобишься именно ты. Возвращайся позже!

FasTracKids

0 открытых вакансий
0

Основная информация

Сфера деятельности:
Образование
Кол-во сотрудников:
40

О компании

FasTracKids este Academia INTERNAȚIONALĂ de Dezvoltare intelectuală a copiilor de la 2-10 ani, care pregătește copii pentru școală și viață.

FasTracKids Obiective:
1. Dezvoltăm talentele și potențialul intelectual a copiilor.
2. Pregătirea copiilor pentru succesul din școală și viață.
3. Construirea abilităților de comunicare și vorbire.
4. A preda aplicarea și transferul cunoștințelor.
5. Promovarea leadership-ului și a creșterii personale.
6. Încurajarea dragostei de învățătură și a creșterii personale.
7. Dezvoltarea gândirii creativă și a aptitudinilor de rezolvare a problemelor.
Academia Internațională pentru copii "FasTracKids" a început activitatea în Moldova in Iunie 2009 și face parte din familia de Frachising "FasTracKis International Inc" fondat în anul 2001 de către J. Krause în Denver, Colorado, U.S.A. "FasTracKids" este o companie cu renume internațional, este prezentată în peste 90 de țări din Europa, Asia, America și Australia. În prezent exista 196 de centre de dezvoltare în educație de tip "Enreachment" inclusiv în : Romania, Russia, Ukraina, precum și Japonia, Australia, Germania, Statele Unite, Canada și altele. Copiii care fregventează centrele de dezvoltare timpurie FasTracKids sunt expuși la un curriculum calitativ si contemporan, avînd standarte înalte în predare interactivă bazată pe tehnologii avansate.

Отзывы о компании

Оцените компанию:
0 star star star star star 0 отзывов

Контакты

Телефон:
Эл. почта:
Веб-сайт:
Социальные сети: