Top 100 cele mai bine plătite locuri de muncă din Republica Moldova
16-03-2021 21316
Timp de citire: 2 min.

Top 100 cele mai bine plătite locuri de muncă din Republica Moldova

Cel mai plătit loc de muncă vacant (25-27 mii lei) declarat la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă este pentru poziția de director de producție la compania Go&Create SRL care își desfășoară activitatea în orașul Chișinău. Candidatul perfect are ca sarcini managamentul general al activităților de producție, organizare și controlul produselor fabricate. La baza cerințelor stă cunoașterea limbii ruse și ucrainești.

20 mii lei sunt oferite de Magistrala-Nord SRL pentru un contabil, posibil și fără experiență. Locul de muncă este în orașul Drochia și este pentru o persoană cu studii superioare în domeniul finanțelor sau administrativ.

18-20 mii lei vor fi oferiți unui controlor calitate din Strășeni care va monitoriza producerea de cabluri și va informa despre calitatea lor. Le fel, 19 mii lei îi poate avea un tehnician care se va ocupa de reglarea utilajelor pentru producere și menținerea lor. Se acceptă persoane responsabile și cu experiență.

19 mii lei se oferă pentru un inginer responsabil de șantierul în lucru care va activa în raionul Telenești și are cunoștințe în domeniul construcțiilor. Locul vacant este ofertat de compania turcească „Onur Taahhut Tașimacilik Inșaat Ticaret Ve Sanayi” SRL. La fel, compania din Telenești este în căutare de specialiști în domeniul construcțiilor de drumuri și poduri (inginer, geogez, topograf, mașinist, etc), inclusiv și persoane cu funcții de conducere (diriginte de șantier, șef de șantier, șef de parcare). Locurile de muncă sunt în raionul Comrat și Telenești. Compania oferă transport, mîncare, cazare la necesitate și salariu motivant (10-19 mii lei).

ÎS Moldaeroservice din orașul Chișinău este în căutare de contabil-șef, care va organiza activitățile de evidență contabilă a companiei. Acest loc de muncă este pentru o persoană cu experiență și se oferă 18 mii lei.

Compania Danube Oil Company SRL oferă cîte 18 mii lei pentru cei 3 șefi de schimb responsabili de organizarea și desfășurarea activității de producere a uleiului. Compania elvețiană își desfășoara activitatea în raionul Cahul, satul Giurgiulești.

Salarii de 15-17 mii lei sunt declarate de angajatori pentru locurile de muncă vacante: manager proiecte în construcție, tehnolog în alimentația publică, inginer în construcții, manager achiziții, medici, contabili, etc.

Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atît de femei, cît și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (conform declarațiilor agenților economici) și să se adreseze la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.

Sursa: TV8

 
Caută un loc de muncă după:
Cristina Capațîna
Publicat de către
Cristina Capațîna
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?