MOLDINDCONBANK prezintă Banker To Be –  program pentru bancherii începători
07-06-2022 1522
Timp de citire: 2 min.

MOLDINDCONBANK prezintă Banker To Be – program pentru bancherii începători

Studenții și elevii din Moldova se bucură de o oportunitate unică pe piața bancară din Moldova! Programul Banker to Be lansat de Moldindconbank în noiembrie 2021, a generat un impact major pentru activitatea profesională a participanților.

Scopul programului Banker to Be este de a oferi studenților și elevilor din țară posibilitatea de a dezvolta abilități practice în domeniul bancar. De asemenea, la program pot aplica și cei care doresc să obțină o nouă profesie sau o recalificare.

Mai mult, Moldindconbank oferă și un bonus de bun venit în valoare de 5000 lei, toți participanții având șansa de a obține un job în cadrul băncii la finalul cursului.

Ce presupune Banker to Be? Programul de instruire financiar-bancară și mentorat are o durată de 3 săptămâni, pe parcursul cărora veți dobândi cunoștințe practice în domeniul deservirii operaționale a clienților, al creditării și a contabilității bancare, dar și abilități de comunicare și de analiză.

Pentru Galina Cravcescu, participantă în cadrul programului Banker to Be și angajată în calitate de ofițer bancar, trainingul a fost o oportunitate de dezvoltare personală și profesională. “În cadrul programului Banker to Be, am învățat ce înseamnă cu adevărat să fii un specialist bun în domeniul bancar, pentru că aceasta nu presupune doar perseverență și dorința de a fi mai bun, dar și dedicare. De asemenea, programul #BankerToBe, mi-a oferit oportunitatea de a învăța lecții importante, care mi-au fost de ajutor în activitatea mea, cum ar fi: să comunic eficient cu clienții, astfel încât aceștia să rămână mulțumiți de serviciile băncii și să devină clienți fideli. Celor care doresc să aplice la programul #BankerToBe, le recomand să fie perseverenți și încrezători în forțele proprii, pentru că aici ești motivat să devii o versiune mai bună a ta și poți avea o #carieră de succes.” a declarat Galina.

...

În cadrul programului au participat și persoane specializate în alte domenii, de exemplu Nina Melnic deține o diplomă în construcții industriale. Pentru Nina, programul Banker to Be a fost o adevărată revelație, datorită echipei care a întimpinat-o la Moldindconbank. “Sunt încântată că am ales Moldindconbank ca viitor angajator. Mi-a plăcut foarte mult programul Banker to Be. La acest curs am cunoscut  persoane optimiste, pline de viață, cu vise frumoase, ceea ce m-a marcat. Având trei copii mici, eram o mămică mai tăcută, mai timidă. Datorită Banker to Be am obținut motivația și încrederea ca să îmi demonstrez mie însumi că sunt puternică, ambițioasă și capabilă de a avansa pe treptele vieții. ”

...

Pentru Iulia Bîtca programul Banker to Be a fost o adevărată provocare depășită cu succes. ,,Am ales Moldindconbank, fiindcă m-a motivat dorința de a învăța ceva nou, ceva practic, și acest lucru era exact ceea ce căutam. Sinceră să fiu, nu eram sigură că îmi va reuși, pentru că nu am avut până acum o experiență bancară, însă acum apreciez că am luat această decizie. Îmi place mult ceea ce fac în prezent, e interesant și captivant” și-a împărtășit experiența Iulia.

...

 

Nu mai sta pe gânduri și fă primul pas spre o carieră de succes în banking! Aplică acum și beneficiază de un Welcome bonus de 5000 lei, pentru detalii accesează https://www.micb.md/noutati-ro/106510/

 

 

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?