JIVY GROUP a sărbătorit 10 ani de succes în inovație tehnologică
05-07-2022 1208
Timp de citire: 3 min.

JIVY GROUP a sărbătorit 10 ani de succes în inovație tehnologică

Luna iunie a fost una specială pentru JIVY GROUP - ne-am bucurat de o petrecere mare, cu legendele Eurovisionului „Zdob și Zdub”, dar și celebra trupă de folk punk „Lupii lui Alex Calancea”. JIVY GROUP a sărbătorit zece ani de activitate de succes, găzduind o petrecere privată exclusivă, la care au fost invitați angajații, partenerii și clienții companiei.

Evenimentul cu titlul generic Epic Decennial Party s-a desfășurat într-un format de gală. Distracția a început cu un concert privat, susținut de „Lupii lui Alex Calancea”, iar apoi pe scenă a urcat legendara trupă „Zdob și Zdub”, inclusiv și cu celebrul cântec „Trenulețul” - în prezent, a doua cea mai iubită melodie în Europa.

...

10 ani de amintiri și realizări grandioase

După provocările legate de pandemia din 2020, veniturile anuale ale companiei au crescut cu 61% în 2021. În viitor, avem planuri mari de a accelera creșterea exportului de servicii de calitate superioară către companii internaționale de TOP din întreaga lume. O rundă aparte de aplauze revine echipei noastre super talentate - pentru munca asiduă și dedicare necondiționată. Felicitări tuturor colegilor pentru că sunt parte din JIVY GROUP!

Cum a început povestea Jivy Group

În urmă cu zece ani, compania a fost fondată de către Vladislav Harcel - CEO-ul companiei. Prima echipă a fost formată din doar 5 angajați, iar prima misiune a Jivyans a fost să dezvolte soluții sofisticate pentru partenerul nostru din Israel - soluții care sunt utilizate de un număr mare de clienți din întreaga lume.

Pentru a îndeplini această misiune, pe acele timpuri, ne adunam cu toții în fiecare zi la birou pentru a face brainstorming asupra noilor produse software sau funcționalități, ce în timp au contribuit la excelarea companiei și a practicilor de codificare, transformând-o într-un centru de livrare robust, cu programatori talentați. Acest parteneriat este una dintre colaborările pe termen lung cu partenerii noștri, pentru care am construit o echipă de dezvoltare formată doar din ingineri seniori.

Jivy Group: Atunci și Acum

În iunie 2022, avem o echipă în continuă ascensiune, ce numără peste 70 de ingineri software cu o experiență vastă în aproape toate tehnologiile web și software populare, cum ar fi JavaScript (React.js, Node.js, Typescript și Angular), tehnologiile mobile, dar și . Net, Java, Python etc.

De-a lungul anilor, am realizat peste 20 de proiecte și am lucrat cu companii importante din industria financiară, E-commerce, FinTech, Educație, Banking System, Gaming, Cripto, Big Data și multe altele.

Secretul succesului nostru - pasiune pentru IT și calitate

50% din personalul nostru sunt developeri. Echipa noastră este flexibilă din punct de vedere tehnologic și are experiență în lucrul direct pentru lideri globali din: Japonia, Israel, SUA, Marea Britanie, Europa, Australia. Aproximativ 25% dintre developerii noștri au peste 5 ani de experiență, iar 40% din ei au peste 10 ani de experiență profesională.

Pentru a susține rata ridicată de creștere și a ține pasul cu tendințele, promovăm o varietate de oportunități de învățare pentru a promova succesul profesional al echipei noastre.

  • Organizăm periodic meetups care acoperă cele mai recente tendințe în industrie și în materie de tehnologii
  • Încurajăm echipa noastră să împărtășească reciproc experiențe cu privire la proiectele în derulare și să contribuie la identificarea soluțiilor optime în situații dificile
  • Oferim stagii de practică pentru stagiari IT talentați, cu pasiune pentru tehnologie, și atitudine creativă și constructivă.

Toate proiectele noastre sunt setate pe principii Agile, iar inginerii sunt fluenți în engleză.

Primește cele mai noi articole direct
în inbox

Planurile noastre pentru următorul deceniu

Pe măsură ce ne bucurăm de succesele echipei noastre inteligente și unite într-un mediu de lucru pozitiv, iar lista partenerilor de top este în creștere, planificăm și următoarele etape de dezvoltare ale companiei. Vom continua să furnizăm servicii tehnologice de ultimă generație și să sprijinim clienții noștri să își dezvolte propriile organizații prin:

  • implementarea de soluții Agile;
  • integrarea perfectă cu echipele clienților noștri;
  • generarea de idei catalizatoare;
  • livrarea de soluții complexe.

Cu o gamă largă de servicii, (inclusiv: dezvoltare, proiectare, livrare de soluții software personalizate, consultanță IT, outsourcing IT) am înregistrat o creștere anuală îndrăzneață a personalului (cu 65% în 2021), iar determinarea noastră este de a continua să ne extindem echipele.

Misiunea noastră la JIVY GROUP este să ajutăm clienții să devină companii digitalizate; să le acordăm expertiza noastră prin generarea de idei, dezvoltarea și implementarea de produse software, platforme și soluții inteligente. Iar în acest scop căutăm mereu colegi talentați să ni se alăture.

 

Consultați lista job-urilor vacante

 

Desigur, ne-am dori să te întâlnim personal, în noul nostru oficiu situat pe o adresă ultracentrală din Chișinău. Punem preț pe valori similare și pe dorința de a inova.

Dar acum pentru că suntem mulți nu doar în cifre, ci și exponențial mai creativi, mai profesioniști, toate felicitările sunt adresate colegilor noștri dragi de la JIVY GROUP pentru succes și realizări frumoase!

 

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?