Interfață nouă pentru delucru.md. Cum arată cea mai mare platformă cu locuri de muncă de la noi
02-07-2021 1607
Timp de citire: 2 min.

Interfață nouă pentru delucru.md. Cum arată cea mai mare platformă cu locuri de muncă de la noi

Delucru.md a crescut. Și pentru că nu mai încape în „haine”, i-am creat una nouă - mai frumoasă, mai comodă și mai modernă.   

Ce-am vrut să-ți spunem? Că schimbăm interfața celui mai mare site de recrutare de pe piața noastră - delucru.md.   

Cei 6 ani de experiență cu platformele de recrutare au venit la pachet cu o idee înțeleaptă - să ne modernizăm, dar să ne păstrăm identitatea. 

...

În toată această perioadă am reușit să înțelegem exact de ce au nevoie persoanele care își caută un job, dar și angajatorii, care vor să “vâneze” cei mai potriviți candidați pentru compania în care activează. Astfel, am adaptat platforma delucru.md după necesitățile utilizatorilor, inclusiv și varianta mobilă.
Pe lângă designul atractiv, am implementat și un șir de instrumente care fac site-ul mai user friendly. Folosindu-te de filtre, îți poți găsi, mult mai repede, un loc de muncă care să corespundă intereselor, specializării, aspirațiilor salariale etc. Acum, poți ajunge la jobul pe care ți-l dorești după rubrici, după numele companiilor, dar și după profesii.

...

Pentru ca tu să aplici la job cu încredere, am pus accent pe aspectul vizual al profilului angajatorului. Vei putea găsi toate informațiile necesare despre acesta direct pe site, veridicitatea cărora e confirmată de către noi. Iar dacă ești angajator, află că deja poți adăuga poze, video-uri și beneficii cu care să atragi candidații potriviți. 


...


Și profilul utilizatorilor a fost modificat. Acum, CV-urile candidaților, completate mai bine de 70%, vor putea fi făcute publice pe site. Așadar, candidații cu CV bune își cresc șansele de a ajunge la interviul mult așteptat cât mai rapid.  

Pentru comoditate, îți oferim posibilitatea de a descărca, de a-ți crea un CV direct pe site sau de a încărca unul deja existent. Mai mult decât atât, suntem deschiși oricând pentru a te ajuta cu elaborarea unui CV, dacă simți nevoia.

Pe delucru.md vei găsi și informație utilă de nișă, indiferent că ești angajator sau candidat la un job: articole cu referire la piața muncii, la angajatorii de top, sugestii despre cum să-ți elaborezi un CV eficient, cum să te prezinți la un interviu de angajare sau cum să-ți negociezi salariul. De asemenea, vei găsi părerea experților (juriști, directori de resurse umane, directori de companii, angajatori de top) cu referire la diverse subiecte relevante.

Momentan, site-ul găzduiește peste 5600 de locuri de muncă și peste 1400 de profiluri ale angajatorilor în proces de recrutare. Cele mai multe locuri de munca sunt înregistrate în cadrul industriilor de retail, IT, Management, Finanțe și Bănci. Salariul maxim ajunge la 65.000 de lei (domeniul IT), iar salariile pentru joburile din vânzări - în jur de 20.000 lei. 

 

Te așteptăm pe delucru.md și-ți urăm să ajungi cât mai sus pe scara profesională!   

Urmărește-ne și pagina de pe rețeaua de socializare – Facebook, Grup Public, Intagram

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?