De ce merită să te angajezi la AirON Team, dacă ai făcut facultatea de Energetică sau ACGV
28-06-2021 3652
Timp de citire: 2 min.

De ce merită să te angajezi la AirON Team, dacă ai făcut facultatea de Energetică sau ACGV

Deseori, întrebarea cea mai frecventă după absolvirea studiilor în orice domeniu este „Ce urmează după?”, „Unde îmi găsesc un loc de muncă?”, „Ce alternative îmi oferă piața?”, „Cât de atractiv este salariul?” și cel mai bine este atunci când la aceste întrebări pot răspunde companiile care reușesc să cucerească tinerii specialiști prin ofertele de lucru pe care le oferă, prin salarii și condiții de angajare.

Anterior v-am povestit despre avantajele studiilor la facultatea de Energetică, iar acum a venit rândul să vă relatăm despre ce se poate întâmpla după ce vă pomeniți, sau deja v-ați pomenit cu diploma de absolvire în mână. Toate pentru că AirON Team, o companie britanică specializată în încălzire, ventilație și aer condiționat, caută în echipa sa tineri specialiști din domeniul industriilor energetice, oferindu-le un șir de posturi vacante, beneficii de angajare și experiență internațională de muncă.

...


Ce reprezintă compania AirON Team și cu ce se ocupă ea?

AirON Team este este o companie care-și îndreaptă focusul spre instalațiile de încălzire, ventilație și aer condiționat cu sediul în Londra, Marea Britanie. Echipa lucrează conform standardelor internaționale și sunt deschiși specialiștilor dotați din întreaga lume.

Datorită acestui fapt, AirON Team are proiecte interesante, care asigură o experiență de muncă interesantă. Deoarece ei nu doar proiectează și instalează sisteme de încălzire și ventilație, ci echipele de instalare primesc cea mai bună versiune a tuturor sistemelor posibile alese cu grijă de o echipă de experți.

Cine se poate angaja în echipa AirON Team?

Orice tehnician activ în acest domeniu, inteligent și harnic. Care este gata să pună în practică cunoștințele pe care le posedă, dar care totodată este gata să se deschidă unor noi experiențe, și are este disponibil să lucreze cu normă întreagă.

 Ce beneficiile ofereră AirOn Team?

  • Experiență internațională;
  • Oportunități de a călători în interes de afaceri;
  • Program flexibil și lucru la distanță;
  • Lucru într-o echipă de experți;
  • Salariu atractiv revizuit în funcție de performanța dumneavoastră la locul de muncă. (minim 8000 lei, maxim 30 mii lei - valabil pentru piața din Republica Moldova și 110 mii lei  - valabil pentru piața din Marea Britanie)

Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de toate astea și ce abilități profesionale trebuie să posezi?

  • Abilități de proiectare 2D în 2D Autocad;
  • Nivel intermediar de cunoaștere a limbii engleze;
  • Sa demonstreze o abordare pro-activă a dezvoltării profesionale continue.

Care sunt atribuțiile funcției?

  • Asistarea procesului de proiectare(conceperea design-ului general în activitatea de proiectare);
  • Elaborarea calculelor de materiale necesare;
  • Perfectarea planșelor proiectului (legenda, anotații, descrieri, note, aranjarea) in conformitate cu modelul proiectului elaborat deja in 3D de echipa AirOn Team).

Ce abilități opționale puteți obține în timpul procesului de lucru?

  • Abilități de proiectare 3D in Revit;
  • Nivel avansat de cunoaștere a limbii engleze;
  • Experiență în alte discipline de proiectare (arhitectură, structură de rezistență, rețele electrice, ventilare și climatizare);
  • Interes sporit în proiectarea clădirilor cu eficiență energetică;
  • Abilități de a lucra cu/deservi clienții.

Dacă corespunzi acestor cerințe, nu ezita să trimiți CV-ul tău chiar acum la adresa info@onconcepts.co.uk

Reiterăm că AirOn Team este o companie tânără specializată în încălzire, ventilație și aer condiționat, care oferă sute de posturi vacante pentru tinerii ingineri și absolvenți la facultatea de Energetică pentru a le oferi o experiență de  muncă atractivă din punct de vedere financiar și profesional.

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?