Python Meetup: Reloaded
18-11-2021 2840
Timp de citire: 2 min.

Python Meetup: Reloaded

 

Pe 11 noiembrie, Moldova Python Community a organizat cea de-a doua ediție a evenimentul “Python Meetup: Reloaded”, dedicată dezvoltatorilor pasionați de acest limbaj. Întâlnirea a avut loc în Chișinău, la Digital Park și a găzduit aproximativ 70 de persoane dornice să afle informații noi și să descopere noi tendințe în programare, întrucât profesionalismul și talentul autentic în domeniul IT sunt la mare căutare. 

Scopul evenimentului a fost cel de a reuni oameni pasionați de Python, a genera subiecte relevante de discuție în rândul participanților, afiliate limbajului Python, care vor duce ulterior la încurajarea studierii lui. Și asta pentru că, nu este deja un secret că Python este utilizat pe scară largă de companii ca Instagram, Dropbox, Google, Netflix, Facebook și nu doar, având un ritm de creștere rapid în domeniul IT.

...

 

...

Astăzi, cu ajutorul Python, utilizatorii pot dezvolta aplicații web, crea aplicații fiabile și scalabile. Toate vin odată ce ritmurile în care trăim sunt ultra rapide și este foarte important să fii mereu la curent cu ultimele tendințe și actualizări din domeniu pentru a fi cel mai cool developer. Astfel, în cadrul evenimentul, experți de top din Republica Moldova au vorbit despre noile tendințe din domeniu, au dezvăluit o parte din know-how-urile bazate pe propria experiență și au oferit sugestii rapide în funcție de problema pusă în discuție în timpul meetup-ului. 

...

...

 

Runda discursurilor a fost deschis de Gleb Tocarenco, Python Developer la compania “Pentalog” în cadrul unui proiect Blockchain, fiind responsabil și de importul de date istorice pentru chart-uri de trading, mentenanța nodurilor, monitorizarea tranzacțiilor blockchain, dar și monitorizarea activelor digitale. Gleb a fost urmat de către Serghei Ungureanu, senior Software Engineer și Technical Lead la compania Darqube, care a vorbit despre soluțiile de îmbunătățirea performanței în limbajulde programare Python și despre experiența sa în analiză de tranzacționare. 

Sesiunea discursurilor a fost continuată de Mihai Țugui, CTO la EBS Integrator, care a explicat care este procesul de implementare a limbajului Python într-o companie, dar și cum să definești stack-ul de tehnologii. 

Cel de-al patrulea expert a fost Ivan Budanaev, Data Engineer la Crunchyroll, care a vorbit despre motivația pentru clasificatori, tipuri și evaluarea clasificatorilor.   

  

...

...

 

Dacă ești interesat de Python și vrei să participi la următorul meetup, urmărește Moldova Python Community pe Facebook și alătură-te grupului Moldova Python Community de pe Telegram.

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?