Aplică acum pentru un Internship Endava! CV-urile pentru ediția de toamnă pot fi depuse până pe 1 iulie
14-06-2022 2440
Timp de citire: 2 min.

Aplică acum pentru un Internship Endava! CV-urile pentru ediția de toamnă pot fi depuse până pe 1 iulie

Endava a dat startul perioadei de aplicări pentru Programul de Internship ediția de Toamnă 2022. Începând din 13 iunie și până în 1 iulie, cei interesați de un stagiu de practică la Endva pot depunde CV-urile, accesând pagina endava.com/InternshipChisinau.

Și în cadrul acestei ediții este urmată regula primul venit – primul servit, însă ordinea procesării cererilor va fi diferită. Perioada de aplicări este deschisă doar 3 săptămâni, iar procesul de recrutare și completarea locurilor va avea loc după încheierea perioadei de aplicare.

Cu o istorie de peste 20 de ani, programul de Internship de la Endava este organizat în două ediții pe an: primăvara și toamna. În prezent acesta se desfășoară într-un mod hibrid (online și offline). Internii sunt implicați în program timp de trei luni, cinci zile pe săptămână, șase ore pe zi.

Pentru a fi pregătit pentru procesul de recrutare, încurajăm aplicanții să revizuiască materialele de studiu puse la dispoziție.

De ce programul de Internship de la Endava?

Programul presupune o perioadă de training intensiv sub ghidajul mentorilor – inginerilor cu experiență Endava. Mai mult, pe lângă partea teoretică, internii au posibilitatea să asiste inclusiv la proiecte reale ale companiei și să cunoască procesele de lucru. Programul este neremunerat, rata de angajare a internilor fiind de 80-90%.

Pentru cine este destinat programul de Internship?

Studenții în ultimii ani sau proaspeți absolvenți ai facultăților de profil, persoanele pasionate de IT și care au cunoștințele necesare, specialiștii IT începători sau persoanele care vor să se reprofileze în IT.

Ce trebui să cunoști pentru a fi eligibil/ă?

Pe lângă abilitățile tehnice necesare (vedeți lista materialelor de studii) sunt eligibile persoanele care posedă o gândire analitică, concentrați pe soluționarea problemelor și dețin abilități bune de comunicare și lucru în echipă.

Accesați pagina endava.com/InternshipChisinau, pentru a examina lista materialelor de studiu puse la dispoziție gratuit. Totodată, pentru cel mai des adresate întrebări despre Programul de Internship, vedeți pagina - careers.endava.com/en/Junior-Programmes/Chisinau/FAQ-Internship-Chisinau.

Pentru ediția de toamnă 2022 sunt deschise aplicări în următoarele direcții:

Testing: Software Test Analyst / Java Automation Testing / .NET Automation Testing

Development: Front-End Development / Java Development / .NET Development / Android Development / iOS Development

Applications Management: AM Analyst / AM Java Engineer / AM .NET Engineer / DevOps Engineer AM

Data: Data Engineer

Despre Endava

Endava este o companie publică de servicii IT, cu peste 20 ani de experienţă în domeniu, lucrând cu unele dintre cele mai cunoscute branduri în industrii ca cea Financiară, Asigurări, Telecomunicaţii, Media şi Technologie, Retail şi Bunuri de consum. Prin soluţiile sale de Digital Evolution, Agile Transformation şi Automation, Endava îşi ajută clienţii să atingă un nivel mai ridicat de interactivitate, flexibilitate şi eficienţă.

Endava avea 10.000 de angajați în decembrie 2021, localizați în birourile sale din Australia, Austria, Danemarca, Germania, Irlanda, Olanda, Singapore, Elveția, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii și centrele de livrare din Uniunea Europeană: România, Bulgaria, Croația și Slovenia; Țările din Europa Centrală: Moldova, Macedonia de Nord, Serbia, Bosnia și Herțegovina; America Latină: Argentina, Columbia, Uruguay și Venezuela.

Alături de investiţiile făcute în consolidarea relaţiilor de lungă durată cu clienţii săi, Endava recunoaşte importanţa de a oferi angajaţilor săi oportunităţi de carieră pline de satisfacții și provocări.

În iulie 2018, Endava a fost listată la bursa din New York sub simbolul DAVA. 

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?