Partener Orange

4 posturi vacante deschise
0

Informații de bază

Domeniul de activitate:
Comerț / Retail
Numar de angajati:
200
Oraș:
Chișinău

Despre companie

Compania Interacces-M este cel mai mare partener Orange, începându-și activitatea în 2013.

Rețeaua cuprinde 48 de magazine pe întreg teritoriul din Republica Moldova cu peste 200 de angajați. Orange este cel mai sigur operator de servicii voce și internet mobil din Moldova, iar o mare parte din clienți sunt deserviți în magazinele noastre.

În fiecare zi, echipele noastre de Consultanți Vânzări vin la servicu pentru a oferi oamenilor posibilitațile din lumea digitală și cea mai plăcută experiență de utilizare a serviciilor și gadgeturilor performante.

Activăm conform valorilor și misiunii companiei Orange Moldova, oferind fiecărui client ceea ce este esențial pentru el.

Mereu am pus accent pe instruirea și dezvoltarea angajaților noștri, prin implicare în training-uri, programe individuale de dezvoltare, bibliotecă corporativă, și platformele interne de instruire.

Compania oferă o perspectivă de creștere în carieră, ca dovadă fiind echipa de administare ce este formată în majoritate din consultanți vânzări avansați în post.

Activitatea companiei este bazată pe principiile:
          Respectul față de toți cu care relaționăm
          Integritatea
          Calitatea în deservire
          Orientare spre client
          Spiritul de echipă

În Intercacces-M , comportamentul profesional se bazează pe valorile brăndului Orange. Aceste valori ne ajută să construim relații de durată cu clienții noștri, partenerii, furnizorii, acționarii, angajații noștri, precum și cu întreaga societate.

Locuri de muncă active - Partener Orange

Recenziile companiei

Evaluează compania:
0 star star star star star 0 recenzii

Contacte Partener Orange

Număr de contact:
068800188
E-mail:
hr@mobilife.md