...

Mobilini

Companie verificată de echipa delucru.md
0

Mobilini

Companie VIP Chișinău
0

Despre companie

Începând cu anul 2013 fabrica de mobilă Mobilini transformă visele și ideile clienților în piese de mobilier unice, calitative și elegante. Mobilini s-a născut din pasiunea pentru calitate, entuziasmul de a crea mobilă unică și specială, și îndeosebi dorința de a oferi clienților o experieță plăcută în mobilarea casei.

Grija pentru clienții noștri ne diferențiază! Echipa noastră consiliază clienții cu responsabilitate nu doar la fiecare etapă a procesului de producție, ci și după instalarea mobilierului în locuința acestuia. Pentru că noi suntem siguri în calitatea mobilierului nostru, vrem ca și clienții noști să aibă aceeași siguranță, de aceea oferim garanții și beneficii post-vânzare.

Suntem perfecționiști, pentru că detaliile sunt de multe ori cele mai importante. Ne entuziasmează proiectele noastre și de aceea răspundem chiar și celor mai îndrăznețe solicitări în crearea pieselor de mobilier. Oricât de sofisticate ar fi ideile clienților noștri, depunem toate eforturile pentru a crea piese de mobilier unice, cu personalitate și inspirate.

Pasiunea pentru calitate

Mai mult

Informație despre companie

  • Oraș: Chișinău
  • Număr de contact: 078583323
  • E-mail:
  • Company Size: 50
  • Pagina web: https://mobilini.md/