...

Dac-Spectromed

Companie verificată de echipa delucru.md
0

Dac-Spectromed

Companie VIP Chișinău
0

Despre companie

Compania DAC-SpectroMed a fost intemeiata in anul 1992 de către un grup de tineri profesionişti si motivaţi în domeniul diagnosticii de laborator.

Misiunea de bază a companiei din momentul fondării – satisfacerea necesităţilor laboratoarelor medicale şi de cercetare cu seturi de reagenţi diagnostici calitativi la un preţ accesibil, cu materiale de suport şi de consum, cu echipament de laborator, precum şi cu alte produse necesare pentru un laborator de diagnosticare modern.

Principalele modalităţi de a atinge acest obiectiv – produsele proprii şi livrările directe de la alţi producători.

În a.2012  compania DAC-SpectroMed este certificată de IQNet conform ISO 9001:2008 şi ISO 13485:2003

Urmărind tendinţele mondiale de dezvoltare a diagnosticii de laborator, noi acordăm o deosebită atenţie la modernizarea tipurilor de produse existente şi elaborarea altora noi. Ca exemplu pot servi produsele diagnostice elaborate de noi, pregătite maximal pentru utilizarea imediată, ceea ce permite de a reduce semnificativ timpul şi  de a simplifica procedura de efectuare a analizelor, precum şi îmbunătăţirea calitatăţii acestora.

Dar, oricum, întreaga noastră echipă lucrează pentru dvs. – clienții noștri fideli și dorința dvs. de a lucra în laboratoare moderne și la un nivel decent de calitate. La aspiraţia dvs., am fost întotdeauna parteneri pentru dvs. și suntem gata de a fi şi pe viitor.

Mai mult

Informație despre companie

  • Oraș: Chișinău
  • Număr de contact: 0 22 57-49-00
  • E-mail:
  • Pagina web: https://dacspectromed.com/ro/