Vezi cum o școală de limbi străine din Moldova are grijă de fericirea angajatilor
05-11-2021 2000
Timp de citire: 1 min.

Vezi cum o școală de limbi străine din Moldova are grijă de fericirea angajatilor


Știai că de-a lungul vieții, oamenii petrec la locul de muncă în jur de 10 ani? 

Asta înseamnă că săptămânal lucrăm aproximativ 40 de ore. 

Astfel, nu putem nega importanța condițiilor bune de lucru și a unei atmosfere prietenoase, care sporește atât calitatea lucrului cât și starea de bine a întregului colectiv. 

Dacă tot petrecem o bună parte din viață la locul de muncă, unde avem responsabilități, deadline-uri iar uneori chiar și situații stresante, o zi de teambuilding outdoor este un prilej bun de relaxare, apropiere de colegi și cunoașterea acestora dintr-o nouă latură. 

Cei de la Oratorica, credem cu tărie în teambuilding-urile și efectele acestora asupra întregii echipe și a capacității sale de lucru. Acesta este motivul pentru care alegem să le organizăm periodic pentru toți angajații companiei noastre.

Cel mai recent a fost chiar weekend-ul trecut, la care echipa centrului de limbi europene Oratorica împreună cu profesorii și managerii a avut parte de un teambuilding în afara orașului, la care au îmbinat utilul cu plăcutul. 

...

Aceștia au ales să contribuie la plantarea unei păduri în satul Pohrebea, plantând 200 de copaci. După plantare, întreaga echipă a participat la activitățile de teambuilding organizate de cei de la Activis Teambuilding, la care s-au relaxat și au cunoscut colegii dintr-o nouă perspectivă. 

Pentru majoritatea acest format de activități de teambuilding a fost nou și fiecare a înțeles că fiecare are un rol important în cadrul echipei. 

 

 

 

Dacă îți dorești să faci parte din echipa Oratorica, vezi aici toate posturile vacante.

 

...

 

...

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?