(Foto) Primul CV al lui Steve Jobs a fost scos la licitație și se vinde cu o avere! Vezi ultimul preț pentru un CV aproape gol
16-03-2018 3156
Timp de citire: 1 min.

(Foto) Primul CV al lui Steve Jobs a fost scos la licitație și se vinde cu o avere! Vezi ultimul preț pentru un CV aproape gol

Primul CV al lui Steve Jobs din 1973 a fost scos la o licitație online pe platforma RRAuction și ar putea deveni cea mai scumpă hârtie din istorie. Licitația a început cu un prețul de start de      5 000 de dolari, iar pe 15 martie când s-a încheiat, ultimul preț oferit a fost de 142 659 de dolari. Rezultatele oficiale încă sunt în așteptare.

Înainte să se apuce de Apple împreună cu Steve Wozniak, Steve Jobs și-a căutat de lucru la mai multe companii din California. Procesul s-a desfășurat la începutul anilor '70 și nu a fost neapărat unui încununat de succes. Pe de altă parte, nici CV-ul său de la acea vreme nu era prea impresionant.

Documentul este format dintr-o singură pagină A4 și include foarte puține detalii despre candidatura lui Steve Jobs de la acea vreme.

Este interesant de observat că cel ce a inventat Iphone-ul și a dezvoltat industria smartphone-urilor moderne nu dispunea de un telefon mobil pe atunci, așa că Jobs nu a completat această rubrică.

În schimb, avea deja un carnet de conducere, chiar dacă nu se afla în posesia unui autoturism. La întrebarea ”Acces la transport”, a răspuns ”Posibil, dar nu probabil”.

În documentul scris de mână la vârsta de 18 ani, se regăsește clar indicația că Jobs era conștient de abilitățile și interesele sale în domeniul tehnologiilor electronice și a designului tehnologic.

Totuși acest CV i-a adus un an mai târziu, în 1974, un job de tehnician la "Atari" - un gigant din industria jocurilor video, ca apoi să fondeze "Apple" împreună cu Steve Wozniak în 1976 și să creeze unul dintre cele mai recunoscute produse tehnologice din istorie. 

 

...

 

 

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?