Mixbook Moldova își extinde echipa! Aplică acum pentru poziția de Mid-Level Full-Stack Developer
21-02-2022 1772
Timp de citire: 1 min.

Mixbook Moldova își extinde echipa! Aplică acum pentru poziția de Mid-Level Full-Stack Developer

 
Mixbook Moldova își extinde echipa! Aplică acum pentru poziția de Mid-Level Full-Stack Developer:  https://grnh.se/93a6edf84us  și expediază CV-ul pe join@mixbook.com
 
Mixbook este o companie unică în Moldova în domeniul IT, care are propriul său produs. Mixbook nu face outsourcing, nu lucrează cu alți clienți, iar produsele companiei țin de transcrierea sau transmiterea amintirilor digitale – fotografii, în speță – pe suport fizic. Brandbooks, invitații sau felicitări, yearbooks, albume de fotografii – de exemplu, când mergi în străinătate, faci fotografii de vacanță și vrei o carte frumoasă cu ele sau un tablou – intri pe site-ul Mixbook.com, care are un editor online, îți aranjezi pozele cum vrei tu, le comanzi, plătești și-ți vin acasă. 
 
Biroul se află la Chișinău, iar la moment compania este în căutare de ingineri programatori, care se ocupă de absolut tot ce ține de optimizarea web-site-ului și a produsului propriu-zis.
 
Mixbook oferă angajaților multe beneficii, printre care -  bugete considerabile pentru echipament și studii, salariu motivant peste mediu, dejunuri și prânzuri, fructe proaspete și cafea, team-buildings și participare la conferințe internaționale, călătorii business peste hotare și dezvoltare profesională vertiginoasă. 
 
Developerii Mid-Level Full-Stack sunt încurajați să aplice acum: join@mixbook.com
Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?